enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Türkiye Değişim Partisi Eyyübiye ilçe başkanı belli oldu

Türkiye Değişim Partisi Eyyübiye ilçe başkanı belli oldu
12.07.2021 16:19
0
A+
A-
Türkiye Değişim Partisi Eyyübiye ilçe başkanlığı ilk kongresini yaparak ilçe başkanını belirledi. Tek liste halinde gidilen kongrede Mustafa Boçgün başkanlığa seçildi.

Geçtiğimiz hafta içersinde Haliliye ve Birecik ilçe başkanlıkları kongresini yapan Türkiye Değişim Partisi bugünde Eyyübiye ilçe başkanlığı kongresini gerçekleştirdi.

Şirin köy restoran ve kafede gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Kongreye İl başkanı Bahri Ağolday’ın konuşması ile başladı. Kongrede partinin ilçe başkanları tanıtıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede Eyyübiye ilçe başkanı olarak Mustafa Boçgün seçildi. Türkiye Değişim Partisi İl başkanı Bahri Ağolday, oylama öncesi yaptığı konuşmada, “Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa teşkilatı olarak bugün Eyyübiye teşkilatımızı seçiyoruz.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da teşkilatlanmaya devam ediyor bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Haliliye ve Birecik kongrelerinden sonra bugün de Eyyübiye ilçe başkanlığımızın kongresini yapıyoruz.

 Türkiye Değişim Partisi olarak her geçen gün güçleniyor ve biliyoruz sizin yoğun çalışmalarınız kapsamında Türkiye değişim partisi İnşallah yapılacak olan erken seçimde iktidara gelecektir bu kapsamda tüm emek veren partilere çok teşekkür ediyorum Eyyubiye ilçe başkanlığımızın hayırlara vesile olmasını dilerken hepinize saygı sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Dedi.

Türkiye Değişim Partisi Eyyübiye ilçe başkanı Mustafa Boçgün’de kongrede yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, İl Başkanımız Bahri Ağolday ve siz değerli parti üyelerimizin teveccühleri ile Eyyubiye İlçe Başkanlığına seçildim. İnşallah Genel Başkanımız, İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte Türkiye Değişim Partisinin iktidara giden yolunda birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz.

Benim buna inancım tamdır. Sizlerin desteği ve gayretleri ile birlikte iktidar yolculuğuna başladık. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Tekrardan Eyyübiye İlçe Başkanlığımız hayırlara vesile olsun inşallah. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERLER  Yeniden Refah Partisinden Ak Parti’ye geçen 39 kişiye rozetlerini Beyazgül taktı

Yapılan konuşmalardan sonra üyelerin oyu ile Türkiye Değişim Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığına Mustafa Boçgün seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.