enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Başkan Bayık’tan 15 Temmuz mesajı

Başkan Bayık’tan 15 Temmuz mesajı
15.07.2021 16:22
0
A+
A-
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bayık Yayınladığı mesajında; ‘Bundan tam 5 yıl önce bugün; Paralel Devlet Yapılanmasıyla sinsice bir şekilde devleti eline geçirmek için hain planlar yapan FETÖ, ülkemizde hain bir darbe girişiminde bulundu.

Müslümanlık kisvesi altında yıllarca her türlü imkandan faydalanan küffarlar çetesi, bu imkanları ihanet planına çevirerek milli iradeye haince bir darbe indirmek istedi.
Ancak; Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle bertaraf edildi.

Milli iradeye ve vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkarak dünyada eşi benzeri olmayan bir direniş gösteren aziz milletimiz, kendi şanlı tarihine canı pahasına yeni bir destan yazmış ve egemenliğini ihanet çetelerine teslim etmemiştir. Bundan sonra da milli irade ve vatanın bölünmez bütünlüğüne asla prim vermeyecektir.
Toprakları kanla sulanmış bu aziz vatanın tek bir karışına göz dikme hatasına düşenler, elbette nasıl bir mücadeleyle karşılaşacağını çok iyi bilmelidirler ve cevabını en ağır şekilde alacaklarını hesabını yapmalıdırlar.

Bu vesile ile; Birlik ve beraberliğimiz için, vatanımız için bedenlerini tankların altına yatıran, göğsünü toplara siper ederek karanlık geceyi aydınlığa çeviren 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor; gazilerimize Allah’tan uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.’ İfadelerine yer verdi.

HABERLER  Şanlıurfa'da Orta Hasarlı Binalar Yağmalanıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.