enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Liderlerin bayram programı belli oldu

Liderlerin bayram programı belli oldu
16.07.2021 14:23
0
A+
A-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47’nci yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere arife günü olan 19 Temmuz’da KKTC’ye gidecek. Erdoğan’a TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik edecek. Erdoğan, Şentop ve Bahçeli bayramın birinci günü de KKTC’de olacak, bayram namazını burada kılacak. Erdoğan, Şentop ve Bahçeli, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı programına iştirak edecek.

Şentop’un daha sonra Tekirdağ’a geçeceği, Bahçeli’nin de törenlere katılımın ardından bayramın birinci günü akşamı Ankara’ya döneceği belirtildi. Bahçeli, bayramın diğer günlerinde Ankara’da olacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Kurban Bayramı’na Ankara’da girecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı’nı ailesiyle Ankara dışında geçirecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da ailesiyle olacak.

HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar Ankara’da, Pervin Buldan ise İstanbul’da olacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bayramı Eskişehir’de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise memleketi Afyonkarahisar’da karşılayacak.Karamollaoğlu Ankara’da, Erbakan Balıkesir’de, İnce Yalova’da olacak

Bayramda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Balıkesir’de olacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bayramı İstanbul’da kutlayacak. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, bayramın birinci günü KKTC’deki törenlere katılacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bayramı memleketi Yalova’nın Elmalık köyündeki evinde geçirecek.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de bayramı Ankara’da karşılayacak.

HABERLER  Emin Önen: Tüm yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olarak önünüzdedir
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.