enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3351
EURO
35,1893
ALTIN
2.248,01
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Şanlıurfaspor’da ilk etap kamp dönemi tamamlandı

Şanlıurfaspor’da ilk etap kamp dönemi tamamlandı
05.08.2021 13:01
0
A+
A-
Yeni sezon için Bolu’da kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor’da bugün itibariyle ilk etap kamp dönemi tamamlandı. Sarı Yeşilli ekip iki günlük aranın ardından yine Bolu’da farklı bir bölgede kamp çalışmalarına devam edecek.

2021-2022 yılı için yaptığı transferlerle ligin takip edilen ekibi Şanlıurfaspor, Bolu’da ilk etap kamp dönemini tamamladı. Her iki etabı 14’er günlük periyotlarla sürecek kamp dönemi için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez antrenman gerçekleştiren Şanlıurfasporlu futbolcular, Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Bolu’da da çok önemli transferler gerçekleştiren ekibin kamp sürecini değerlendiren Teknik Direktör Gürses Kılıç, Şanlıurfaspor’un güçlü bir kadro olduğunu ifade etti. İlk etap kamp döneminin verimli geçtiğini dile getiren Teknik Direktör Kılıç, “Çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Fiziksel olarak antrenman yapıyoruz. Tabi bundaki en önemli etken sayısal olarak eksik durumdayız. Dolayısıyla taktiksel antrenmanlara çok giremiyoruz. Tamamen fiziksel antrenmanlar; kuvvet ve dayanıklık şeklinde geçiyor. Bilindiği gibi biz Beyaz Gruba düştük. Diğer gruba göre ilk zamanlarda hedefe oynayan takım sayısı azdı. Ama son dönemlerde bazı takımların ciddi atakları var. Çok farklı planlarla karşımıza çıktılar. Şuanda hedefe oynayan takım sayısı artmış durumda. Tabi ki bizim de hedeflerimiz var ve biz de ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz de ona göre hazırlanıyoruz. Herkes güçlü olabilir ama Şanlıurfaspor her zaman güçlüdür ve de güçlü olacaktır” dedi.

“İyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz”

Transfer politikasında genç ve tecrübeli karışımı bir tutum sergilemeye özen gösterdiklerini de sözlerine ekleyen Teknik Direktör Gürses Kılıç, “Biz biran önce eksikliklerimizi tamamlayıp lige hazır girmek istiyoruz. Onun için de her anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Geçen yıldan aramızda kalan arkadaşlarımız da var. Onun dışında da önemli transferler yapmaya çalışıyoruz. Transfer politikasını biraz genç ve tecrübeli karışımı yapmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar bunu başardık. Ama bundan sonra alacağımız futbolcular nokta transferi, özellikle forvet, kanat oyuncuları, yani hücum bölgesine alacağımız oyuncuların kaliteli ve önemli oyuncular olması için çalışma içerisindeyiz. İnşallah onu da en kısa sürede halledeceğiz. Yönetim Kurulumuz Transfer Komitesi de bu konuda ciddi çalışmalar içerisinde. Tabi önemli futbolcuları almak kolay değil. Hem bu işin mali külfeti var hem de futbolcu bulmak kolay değil. Tabi bunun için ciddi çalışma içerisindeyiz ve önemli isimlerle görüşme halindeyiz” şeklinde konuştu.

HABERLER  Karaköprü’nün Bolu kampı sona erdi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.