enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5417
EURO
34,9466
ALTIN
2.428,95
BIST
9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da güvenlik görevlisi ATM’de bulduğu parayı sahibine ulaştırdı

Şanlıurfa’da güvenlik görevlisi ATM’de bulduğu parayı sahibine ulaştırdı
12.08.2021 10:24
0
A+
A-
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hastanenin güvenlik görevlisi Yakup Yenmez, bir bankanın ATM’sinin haznesinde bulduğu parayı sahibine teslim etti.

Gece saatlerinde işlem yapmak amacıyla bir banka şubesinin ATM’sine gelen Yenmez, haznede bir miktar paranın kaldığını gördü.

Sabah saatlerinde bankaya giden Yenmez, durumu banka yetkilisine iletti. Banka sisteminde araştırma yapan banka görevlileri, paranın Ramazan Uruz’a ait olduğunu belirledi.

Parasını ATM’den almadığı bildirilen Uruz, şubeye gelerek unuttuğu 700 lirayı güvenlik görevlisi Yenmez’den aldı.

Ramazan Uruz, gazetecilere, geçimini hurdacılık yaparak sağladığını belirterek, şöyle konuştu:

“Kardeşimle ATM’den para çekecektik, kartı işlem yapması için kardeşime verdim ancak kardeşim parayı ATM’de unutmuş. Sağ olsun bizden sonra işlem yapan arkadaş bulup yanına almış ve bize ulaştı. Unuttuğumuz bu para da kızım için yatırılan engelli maaşı. İnsanlık ölmemiş, Yakup kardeşimden Allah razı olsun.”

Güvenlik görevlisi Yakup Yenmez de ATM’den para çekmeye gittiğinde durumu fark ettiğini belirterek, parayı teslim etmek için sabah ilk iş olarak bankaya geldiğini söyledi.

Banka yetkilisinin kısa sürede paranın sahibine ulaştığını ifade eden Yenmez, şöyle konuştu:

“Banka yetkilileri yardımcı oldu ve paranın sahibine ulaştık. Arkadaşımızın parasını teslim ettim. Meğerse o para da kızının engelli parasıymış. Umuyorum ki tüm insanlar bu tür durumlara duyarlı olur. Parayı bulduğumda ilk aklıma gelen muhtemelen ya engelli ya da yaşlılık aylığıdır diye düşündüm. Paranın sahibinden engelli parası olduğunu duyduğumda daha fazla duygulandım. Keşke imkanım olsaydı da ben de katkıda bulunsaydım.”

HABERLER  Şanlıurfa'da "Kürtçe seçmeli ders formundan çıkarıldı" iddiası
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.