enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5108
EURO
34,9455
ALTIN
2.433,58
BIST
9.795,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

HRÜ’lü öğrenciler milli takıma davet edildi  

HRÜ’lü öğrenciler milli takıma davet edildi  
23.08.2021 07:50
0
A+
A-
U18 Erkek Voleybol Milli Takımı Yardımcı Antrenörlerinden Doç. Dr. Yakup Aktaş’ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı “Sporla Filizlenen Çocuklar” projesinin 2020-1 bölümü tamamlandı.

Harran Üniversitesi spor kompleksinde yapılan çalışmalarla, Sporla Filizlenen Çocuklar Projesi sonunda üç sporcu Ankara’da yapılacak Türkiye Voleybol Erkek Milli Takım Altyapı gelişim kampına davet edildi. Bir sporcu da Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi 2. Lig takımına çağırıldı.

Üniversite bünyesinde yapılan başarılı çalışmalarla iki yılda 7 sporcunun Erkek Voleybol Milli Takım altyapı kampına davet edildiğini belirten Proje Koordinatörü Doç. Dr. Yakup Aktaş; “Kendi imkânlarımız ve çabalarımız ile bunlar oluyorsa Şanlıurfa’da ilgili kurum ve takımların desteği ile daha fazla Şanlıurfalı çocuğumuzu keşfedebiliriz. Bu memleketin çocukları daha fazlasını hak ediyor. Üniversite olarak şehrin kalkınmasında önemli rol oynamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın spor kültürü, spor ahlakı, kitap okuma alışkanlığı, voleybol temel teknik ve becerileri açısından ciddi anlamda önemli alışkanlıklar kazanmalarına yardımcı oluyoruz. Bu çalışmaların sonunda çok yetenekli ve gelecek vadeden sporcu adayları ortaya çıkardık. Harran Üniversitesi olarak bundan sonraki süreçte gönüllülük esasına göre devam etmek istediğimiz bu projeye desteğin artmasını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERLER  Çelebi resmen Karaköprü Belediyespor’da
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.