enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Urfa’nın tek oyuncak akülü araba tamircisi talebe yetişemiyor

Urfa’nın tek oyuncak akülü araba tamircisi talebe yetişemiyor
24.08.2021 11:06
0
A+
A-

Şanlıurfa’da yaşayan Emin Kaçar, 2 yıl önce bir arkadaşının çocuğunun bozulan akülü oyuncak arabasını tamir ederek başladığı akülü araba tamirini meslek edindi. Şanlıurfa’nın tek oyuncak araba tamircisi olan Kaçar, talebe yetişemiyor.

Şanlıurfalı Emin Kaçar, hobi olarak çevresindeki çocukların arabalarını tamir eden Emin Kaçar, gelen talepler üzerine iş yeri açtı. İpekyolu Mahallesi’nde işyeri bulunan oyuncak ve akülü araba tamircisi Emin Kaçar, çocukların bozulan araçlarının imdadına yetişiyor. Kentte tek oyuncak araba tamircisi olan Kaçar, 2 yıl önce bir arkadaşının çocuklarının bozulan arabasını tamir etmesinin ardından tavsiye üzerine mesleğe başladığını söyledi.

HOBİSİNİ MESLEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Hobisini mesleğe dönüştürdüğünü ve artık çevre il ve ilçelerden gelen talepleri karşılamaya başladığını aktaran Emin Kaçar, yaptığı işin çocuklar kadar kendisini de mutlu ettiğine dikkat çekti. Oyuncak araba tamirini yapmayı sevdiğini belirten Kaçar, ‘Çocukların bozulan arabaları tamir olunca hem onlar, hem de ben çok mutlu oluyorum dedi.

“ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK BENİ DE MUTLU EDİYOR”

2 yıldır bu işle uğraştığını ifade eden Kaçar, “Önce hobi olarak başladım. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine iş yeri açtım. Çocuklar bindikleri akülü araçları arızalandığı zaman iş yerine getiriyor. Daha önceden tamirci olmadığı için bozulan akülü araçlar ya atılıyor, ya da depoya konulup kullanılmıyordu. Biz iş yerini açınca bozulan araçlar tamir için getirilmeye başlandı. Genelde bu araçların ana kart, akü, teker ve şanjman dişlisi en sık arıza yapan cihazları oluyor. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu işe başladık. Şimdi taleplere yetişmeye zorlanıyoruz. Oyuncak araba tamircisini görenler, ilk başta çok şaşırıyorlar. Bu işi severek yapıyorum. Çünkü çocukları mutlu etmek bizde mutlu ediyor. Zaten işyerimizdeki istiflenen araçları gören çocuklar burayı panayıra çeviriyor” ifadelerini kullandı.

HABERLER  JPMorgan: Altın gibi emtia ürünleri piyasanın üzerinde getiri sağlayacak

Tamir edemediği akülü araç olmadığını dile getiren Emin Kaçar, birçok kişinin yaptıkları işten haberdar olmadıklarını ve duyunca şaşırdıklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.