enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5150
EURO
34,5622
ALTIN
2.495,10
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Urfa Turizmi Geliştirme AŞ. ilk fireyi verdi

Urfa Turizmi Geliştirme AŞ. ilk fireyi verdi
03.09.2021 16:19
0
A+
A-

Şanlıurfa’da adından son zamanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla söz ettiren Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ. ile ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şok bir karar aldı. Belediye paydaşı olduğu şirketin ortaklığından çekiliyor.

Valilik, Büyükşehir ve ilçe belediyeler, Sanayi ve Esnaf odalarının 2018 yılında ortak olarak açtığı Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ. (ŞTGAŞ) ilk firesini verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi paydaşı olduğu şirketin ortaklığından çekiliyor. Gündeme yeni düşen çekilmenin detaylarına Bizim Haber Ajansı (BİHA) ulaştı. Büyükşehir Belediyesi 3 ay önce aldığı çekilme kararının yazısını 17 Haziran’da Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ.’ye gönderdiği öğrenildi.

“GÖREVLER EKSİKSİZ YAPILDI”

Çekilmeye dair gönderilen belgede, Büyükşehir Belediyesi’nin Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Şanlıurfa’da tarih yeniden canlanıyor” projesinin Urfa turizmi paydaşları ile yakın işbirliği içerisinde, kamu-özel-sivil ortaklığında sürdürülebilir turizm yönetişim modelinin geliştirilmesi ve uygulanması kapsamında,  Şanlıurfa Turizmi Geliştirme AŞ.’ye iştirak ettiği ve görevlerini eksiksiz olarak yerine getirildiği belirtildi.

“PAYIMIZI DİĞER PAYDAŞLAR ALSIN”

Şanlıurfa turizmini geliştirmek için Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olarak kurulan Urfa Kültür ve Bilişim AŞ.’nin kurulması nedeniyle çekilme kararının alındığı belgede aktarılırken,  belgede Urfa Kültür ve Bilişim AŞ.’nin Şanlıurfa için turizmi geliştirme ve bilişim alanında işlemleri yürüteceğinden dolayı Turizmi Geliştirme AŞ.’deki payın diğer paydaşlar tarafından alınması ve şirkete olan iştirakın sonlandırılması istendi.

HABERLER  Evinin bahçesine kenevir eken yaşlı adam gözaltına alındı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.