enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Bozova’da Üniversite sınavı genç kızı intihara sürükledi iddiası

Bozova’da Üniversite sınavı genç kızı intihara sürükledi iddiası
04.09.2021 15:25
0
A+
A-

Urfa’nın Bozova İlçesi’nde 2 Eylül’de şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren 18 yaşındaki Aysel Çelik’in, üniversiteyi kazanamadığı için intihar ettiği iddia edildi.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi Argıncık Mahallesi sınırları içinde bulunan DSİ’ye ait sulama kanalında, 2 Eylül’de günü genç bir kadın cenazesi bulundu. Bölgedeki vatandaşların fark ettiği cenaze, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Yapılan araştırmanın ardından cenazenin 18 yaşındaki Aysel Çelik’e ait olduğu belirlendi.

Cesedi bulunmadan bir gün önce arkadaşlarına gideceğini söyleyerek evden ayrılan Çelik’ten bir daha haber alınamadı. Anne ve babasıyla birlikte yaşayan Çelik’in yakınları, eve dönmemesi üzerine durumu polise bildirdi. Üniversite sınavına hazırlanan Çelik’in, bu yıl Hukuk Fakültesi’ne hazırlandığı ancak istediği puanı alamadığı ve üniversiteye yerleşmediği gerekçesiyle intihar ettiği ileri sürüldü.

31 Ağustos’ta Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasından bir gün sonra evden ayrılan ve sulama kanalında cenazesi bulunan Çelik’in yakınları, “Hukuk okumak istiyordu. Çok üzgünüz, çok gençti” dedi.

HABERLER  Urfa'da zincirleme kaza! Trafik alt üst oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.