enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3263
EURO
35,1256
ALTIN
2.296,88
BIST
9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Ceylanpınar ilçe başkanı Doğantekin mazbatasını aldı

Ceylanpınar ilçe başkanı Doğantekin mazbatasını aldı
07.09.2021 09:58
0
A+
A-

AK Parti Genel Merkezi yaklaşık 3 aydır boş olan AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’na Abdulcelil Doğantekin’i atadı. Yeni başkan mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Mevcut Başkan Halid Şimşek’in istifasıyla boş kalan AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığına aylar sonra atama gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 aydır görüştüğü 6 isim arasından başkanlık için karar kılamayan AK Parti Genel Merkezi, Abdulcelil Doğantekin’de karar kıldı. Yeni başkan bugün AK Parti İl binasında düzenlenen programla mazbatasını İl Başkanı Kırıkçı’dan aldı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Uzun zamandır Ceylanpınar için yapılan değerlendirmeler nihayetine erdi. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız kararlarını bize bildirdiler.  AK Ceylanpınar İlçe Başkanlığına Abdulcelil Doğantekin’i tayin ettiler. Bizde mazbatasını kendisine vereceğiz. Başkanımız Ceylanpınar’da teşkilatını kuracak. Yolunun açık olmasını diliyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

DOĞANTEKİN:” İNŞALLAH BU GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİME İNANIYORUM”

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’na atanan Abdulcelil Doğantekin ise, “Bugün bu saatte hayırlı bir iş için buradayız. Genel merkezimizin uzun bir süredir Ceylanpınar’ın ilçe başkanlığı için yapmış olduğu çalışmayı sonuçlandırdı. Bu sonucun kararını da görevi şahsıma layık gördüler. Bugün mazbatayı başkanımızdan aldık. İnşallah bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Bu saatten sonra durmak yok, yola devam. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da DEVA Partisi Milletvekilleri kim olmalı sizce?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.