enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da İsot temizleyen kadınlara dondurma ikramı

Şanlıurfa’da İsot temizleyen kadınlara dondurma ikramı
13.09.2021 15:34
0
A+
A-

Şanlıurfa’da Devgross yöneticisi Saadet Aişeoğlu, sıcak havada tarlada isot temizleyen kadınlara dondurma ikramında bulundu.  

ŞANLIURFA- Haliliye ilçesinde Devgross yöneticiliği yapan Saadet Aişeoğlu, Harran ilçesinde kadınlara destek olmak amacıyla tarlada çalışan kadın işçileri ziyaret etti. Aişeoğlu, sıcak havada tarlada isot temizleyen kadın ve çocuklara dondurma ikramında bulunduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

SICAK HAVADA DONDURMA SÜRPRİZİ

Sıcak havada kendilerine dondurma ikramında bulunan Devgross yöneticisi Saadet Aişeoğlu ‘na teşekkür eden Harranlı işçi Adnan Özyavuz, “Sıcak havada bize dondurma ikramında bulunan Devgross yöneticisi Saadet Aişeoğlu’na teşekkür ederiz. Böyle sıcak bir bölgede çocukları düşünüp de doldurma dağıtan hanım efendi bizi çok mutlu etti. Kendisine düşüncesinden dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“KÜÇÜK BİR SÜRPRİZ YAPTIK”

Sıcak havada isot temizleyen kadınlara küçük bir sürpriz yaptıklarını dile getiren Devgross yöneticisi Saadet Aişeoğlu, “Urfa çok sıcak olması itibarıyla bizde bunu böyle küçük bir sürpriz olarak ön gördük. Küçük bir tatlı vesilesiyle ikram ettim. Market yöneticisiyim. Harran çok sıcak olduğu için burayı tercih ettim. Yaklaşık 45 derece sıcaklık var” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan öncülüğündeki heyet Ankara’da 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.