enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8019
ALTIN
2.497,50
BIST
9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Urfalı taksici dolandırıcıların yeni yönteminin kurbanı oldu!

Urfalı taksici dolandırıcıların yeni yönteminin kurbanı oldu!
13.09.2021 12:58
0
A+
A-

Vatandaşları dolandırmak isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi “sigara” oldu. Suruçlu bir taksiciyi verdiği sigarayla bayıltan dolandırıcı, bin 300 lira ve cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde taksicilik yapan Hüseyin Temel, akıl almaz bir dolandırıcılık yöntemiyle dolandırıldı. Sıcakkanlı ve samimi bir şekilde yaklaşarak Temel’i ağına düşüren dolandırıcı, Temel’i verdiği sigarayla bayılttı. Araçta bayılan Temel’in, cep telefonu ile cebindeki bin 300 lirasını alan dolandırıcı kayıplara karıştı. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlamadığını anlatan Temel, “Verdiği sigarayı içince bayıldım. En son telefonu elimden çektiğini hatırlıyorum” dedi.

“SİGARA BENİ BAYILTTI”

Görüntülerde yer alan beyaz gömlekli vatandaşın Aligör Mahallesi’nde taksisine bindiğini söyleyen Temel, onu Urfa’ya götürdüğünü belirtti. Urfa’ya kadar sohbet ettiğini ve kendisine samimi yaklaştığını aktaran Temel, “Bana yoldayken ‘Kalp rahatsızlığın var mı?’ diye sordu. Bende ona ‘Yok’ dedim. Urfa’da Kapaklı Pasajı’nın arkasındaki parkın oraya gittik. Bir süre orada bekledik. Bana orada bir sigara ikram etti. Ben sigara içerken telefonumu istedi. Biriyle görüştü. Telefonumu bana verdiği anda ben baygınlık geçirdim. Telefonu elimden çektiği anı hatırlıyorum. Ondan sonrasını görmedim. Sigara beni bayılttı. Hem telefonumu hem de cebimdeki bin 300 lira paramı alıp kayıplara karıştı. Baya muhabbet edince ona güvendim” diye konuştu.

“DİKKAT ETSİNLER”

Vatandaşları dolandırıcıların bu yöntemine karşı uyaran Temel, “Dikkat etsinler. Bugün benim başıma geldi. Yarın başkasının başına gelebilir” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da yarın sağanak yağış bekleniyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.