enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4756
EURO
34,7626
ALTIN
2.478,14
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Aziz Aydınlık Hasenikte kazan kaynattı şire döktü

Aziz Aydınlık Hasenikte kazan kaynattı şire döktü
15.09.2021 20:47
0
A+
A-

Aziz Aydınlık, Şanlıurfa’nın Hilvan Ovacık (Hesenik) köyünde Bağ Bozumu Şıra Şenliği ve Coğrafi İşaret lansmanı festivaline katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yöneticilerinden oluşan heyet ile birlikte Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde düzenlenen Bağ Bozumu Şıra Şenliği ve Coğrafi İşaret lansmanı festivaline katıldı.

Festivalde sergilenen ürünleri inceleyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve CHP Şanlıurfa Heyeti ürünlerin çok kaliteli olduğuna dikkat çekerek, Düzenlenen Bağ Bozumu Şıra Şenliği ve Coğrafi İşaret lansmanı festivalinin Şanlıurfa ve Hilvan İlçesinin tanıtımına da katkı sunduğunu ifade ettiler.

Milletvekili Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Bugün Hilvan İlçemizin Ovacık Kırsal Mahallesinde Yerel Eylem Grubu Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Birinci Bağ Bozumu Şıra Şenliği ve Coğrafi İşaret lansmanı festivaline katıldık. Festivalde sergilenen pekmez, pestil ve kesme ürünlerini çok güzel ve kaliteli bulduk.

Bu ürünler Türkiye ve hatta Avrupa pazarında kendisini kanıtlayacak ürünlerdir. Bağ Bozumu Şıra Şenliği ve Coğrafi İşaret Lansmanı festivali ile festivalde sergilenen ürünler Şanlıurfa İlimizin ve Hilvan İlçemizin marka değerlerini Türkiye’ye tanıtacaktır. Bu tür etkinlik ve festivaller Ülkemizin ve Şanlıurfa’mızın Ekonomisine ve tanıtımına da büyük katkılar sağlayacaktır.

Şanlıurfa’nın ekonomisinin güçlenmesi için her alanda bu tür etkinliklerin yapılması gerekmektedir. Bu festivalin düzenlenmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa - Viranşehir yolu trafiğe tamamen kapandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.