enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Şanlıurfa’da TDP sandığa gitti!

Şanlıurfa’da TDP sandığa gitti!
19.09.2021 20:08
0
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa üyeleri Genel Başkanlık Seçimi için sandık başına giderek oy kullandı.

Türkiye Değişim Partisi’nin (TDP)  tüm Türkiye’de gerçekleştirdiği Genel Başkan Eğilim Yoklaması Seçimi, Şanlıurfa’da da yaptı.  Özel bir mekânda kurulan seçim sandıklarda partinin üyeleri oy kullandı.

“TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Bahri Ağolday yaptığı açıklamada,  “Türkiye Değişim Partisi olarak bugün çok gururlanarak hayata geçirdiğimiz, bir çalışmamızı paylaşmak istiyoruz. 20 Aralı k2020’de değişim şart diyerek çıktığımız bu yolda değişimi kendimizden başlattık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımızı partimize kayıtlı tüm üyeler seçiyor. Özellikle belirtmek isteriz ki bu seçim sıradan bir eğilim yoklaması değildir. Tüzüğümüzün 37/4 Maddesi uygulanmakta ve partimizin Genel Başkanı partiye kayıtlı tüm üyelerimizin onayı ile aday olabilmektedir. Demokrasinin ve adaletin olmadığı bir yerde, huzurun ve başarının olmayacağının bilincinde olarak, delege ağalığına son veriyoruz.

Seçime girmeye hak kazandığımız Çare Ve Değişim Kurultayımıza günler kala, partimize kayıtlı binlerce üyemiz, il başkanlıklarımızda kurulan sandıklarda Genel Başkan adayımızı seçerek Demokrasinin olmazsa olmasını gerçekleştiriyor. Buradan tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyoruz. Demokrasinin gereğini yerine getirin ve sizlere gönül vermiş tüm partililerinize seçme hakkı tanıyın. Aksi demokrasi değil bir dayatma olmaktadır. Toplumun iradesini delege değil, üye temsil etmektedir. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, çıktığımız bu yolda demokrasiyi, adaleti ve eşitliği her zaman sağlayacağımıza söz veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERLER  Elleri yıkamayı ihmal etmek birçok hastalığın gelişiminde rol oynuyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.