enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5487
EURO
34,8620
ALTIN
2.424,10
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Geleneksel Ali Baba Hayratı düzenlenecek

Geleneksel Ali Baba Hayratı düzenlenecek
29.09.2021 10:06
0
A+
A-

Karaköprü Muhtarlar Birliği Başkanı İsmail Çiftçi, ilçede yüzyıllardır geleneksel olarak sonbaharda yapılan Ali Baba Hayratını 24 Ekim Pazar günü düzenleyeceklerini belirterek, vatandaşları hayrata davet etti.

Karaköprü Muhtarlar Birliği Başkanı İsmail Çiftçi, Karaköprü Muhtarlar Birliği olarak Çankaya Mahalle Muhtarı İsmail Çiftçi’nin Bürosunda yapılan toplantıda Geleneksel Ali Baba Hayratını yapma kararı alındığını belirtti. Çiftçi, tüm karaköplüleri hayrata davet etti. Karaköprü’de yüzyıllardır geleneksel olarak sonbaharda yapılan Ali Baba Hayratı 24 Ekim Pazar günü saat 11.00’da mevlid-i şerifle açılacak.

Karaköprü Muhtarlar Birliği Başkanı ve Çankaya Mahalle Muhtarı İsmail Çiftçi birlik adına yaptığı açıklamada, “Biz bugün burada yıllardır Geleneksel olarak yapılan Ali baba Hayratını yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Karaköprü’de yüzyıllardır geleneksel olarak sonbaharda yapılan Ali baba hayratını kısmet olursa 24 Ekim Pazar günü saat 11.00’de mevlit-i şerifle başlatmayı planlıyoruz. Sonra yapılan hatim duası ve kılınan öğle namazından sonra hayrat yemeğimizi dağıtmayı düşünüyoruz. Karaköprü’de yaşayan herkes Karaköprülüdür. Ali baba Hayratımıza davetlidir. Burası Ali Baba’nın manevi mirası olduğu için biz gönüllü olarak böyle bir hayrat yapıyoruz, katkı sağlamak isteyen tüm Karaköprülü hemşehrilerim muhtarlıklarımızla iletişime geçip karınca kararınca katkı yapabilir. Herkesi o gün mevlid-i şerife ve hayrata bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da "5. İl Turizm Geliştirme Kurulu Toplantısı" gerçekleştirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.