enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5866
EURO
34,8157
ALTIN
2.414,03
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
34°C

Urfa’da bulamadığı şifayı Antep’te buldu

Urfa’da bulamadığı şifayı Antep’te buldu
02.10.2021 18:23
0
A+
A-

Boynunda çıkan ve yıllar içinde büyüyerek 20 santimetre uzunluğa ulaşan kitleden dolayı 10 yıldır Şanlıurfa’da çalmadık kapı bırakmayan 43 yaşındaki İsa Felhan, sağlığına Gaziantep’teki bir hastanede yapılan 2 saatlik operasyonla kavuştu.

Şanlıurfa’da yaşayan İsa Felhan’ın (43) boynunda 10 yıl önce ortaya çıkan kitle her geçen gün biraz daha büyüdü.  İlk çıktığı zaman kuş yumurtası büyüklüğünde olan kitlenin büyüklüğü 10 yıl sonra, eni 5 santimetre’ye uzunluğu ise 20 santimetre uzunluğa ulaştı.

Şanlıurfa’daki özel hastaneler ile devlet hastanelerine şifa bulmak için başvuran Felhan, bir türlü gerekli tedaviyi göremedi. 

Şah damarına kadar yakınlaşan kitleden dolayı sürekli ağrılar yaşayan ve yaşam kalitesi düşen Felhan, kitleyi aldırmak için Urfa’da başvurduğu doktorların tümünden olumsuz cevap aldı.

Felhan’ın Urfa’da başvurduğu doktorlar, kitlenin şah damarına kadar ulaşmasından dolayı ameliyatın riskli olduğunu belirterek ameliyatı gerçekleştirmedi. 

10 YILLIK KİTLEDEN 2 SAATTE KURTULDU

Şanlıurfa’daki doktorlar ile hastanelerden umudunu kesen Felhan, tavsiye üzerine Gaziantep’in yolunu tuttu.

Gaziantep’te SANKO Üniversitesi Hastanesinde görev yapan Doç. Dr. Mustafa Çelik tarafından muayene edilen Felhan, gerekli tetkiklerin yapılmasının ardından ertesi gün ameliyata alındı.

2 saatlik bir operasyonla yıllardır kendisini rahatsız eden kitlenin tamamından kurtulan Felhan, Urfa’da bulamadığı şifayı Antep’te buldu.

HABERLER  Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Personelleri Kan Bağışında Bulundu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.