enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C

Urfa’da hastanede uzayıp giden kuyruklara vatandaştan tepki

Urfa’da hastanede uzayıp giden kuyruklara vatandaştan tepki

Urfa’da hastanede uzayıp giden kuyruklara vatandaştan tepki
02.01.2023 09:27
0
A+
A-

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sabahın erken saatlerinde uzayan kuyruklar hastaları çileden çıkardı. Vatandaşlar hastanedeki uzun kuyruklara sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Şanlıurfa’da bu kış, soğuk algınlığı ve grip vakalarında önceki yıllara göre belirgin bir artış var. Hekimler tedaviye karşı inatçı ve iyileşmesi haftalar sürebilen yeni grip salgınına karşı halkı uyarıyor. Son günlerde özellikle çocuklarda grip ve benzeri hastalıklarda ciddi artışlar görülüyor.

Vakaların artması hastanelerde de uzun kuyrukların oluşmasına neden oluyor.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu sabah benzer bir tablo vardı. Sabahın erken saatlerinde hastaneye gelen hasta ve hasta yakınları uzun kuyruklar oluşturdu. Çocuk polikliniğindeki kalabalık dikkat çekerken, sırada dakikalarca beklemek zorunda kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

HABERLER  Şanlıurfa'nın haftalık vaka sayıları açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.