enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Karaköprü’de zabıta işletmeleri denetledi

Karaköprü’de zabıta işletmeleri denetledi
12.10.2021 14:54
0
A+
A-

Karaköprü’de zabıta ekipleri ilçe genelinde halk sağlığını korumaya ve pandemi tedbirlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlığını koruma amacıyla ilçedeki market, kasap, manav ve fırın gibi işletmelerde hijyen ve ürünlerin tüketim tarihlerine ilişkin denetim gerçekleştirdi.

Zabıta ekipleri, işyerlerindeki ürünleri ve depolarını kontrol etti. Denetimler sırasında fırınlarda da ekmekler tartılarak gramaj ölçüldü.

İşletme sahiplerini ve personeli pandemi tedbirleri konusunda da uyaran ekipler, salgın önlemlerine uyulması konusunda ikazda bulundu.

Zabıta ekipleri, kurallara uymayan veya ruhsatsız çalışan işletmeler hakkında işlem yaptı.

HABERLER  ÖHD’den Malatya’daki Emine Şenyaşar duruşmasına destek çağrısı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.