enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
ALTIN
2.325,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da sağlık ekipleri vatandaşı aşıya ikna etmek için kırsal mahalleleri gezdi

Şanlıurfa’da sağlık ekipleri vatandaşı aşıya ikna etmek için kırsal mahalleleri gezdi
14.10.2021 16:50
0
A+
A-

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Siverek ilçesindeki kırsal mahalleri ziyaret ederek vatandaşları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karşı aşı olmaları konusunda ikna etmeye çalıştı.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre Gülüm ile beraberindeki ekipler Karpuzcu, Kayseri, Gazi, Aşağı Karabahçe, Yukarı Beşyamaç, Eskihan, Bağlık, Kanlıkuyu ve Lezgo Parkı mahallelerine giderek vatandaşlara Kovid -19’a karşı aşının faydalarını anlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gülüm, kent genelinde aşı çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Aşı konusuna vatandaşları ikna etmeye çalıştıklarını belirten Gülüm, şunları kaydetti:

“Özellikle ilimizde aşı oranları düşük olan köylerimizi İl Sağlık Müdürlüğü olarak ziyaret ediyoruz, Bugün de Siverek’in aşı oranları düşük olan köylerindeyiz. Hizmet başkanlarımız, ilçe sağlık müdürümüz ve idarecilerimiz ile birlikte 9 köyde aşı seferberliği başlattık. Biz de Siverek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Deniz Bayer ve aşılama ekiplerimiz ile Karpuzcu köyündeyiz. Özellikle tereddüdü olan, ön yargıları olan vatandaşlarımızla görüşmeye çalışıyoruz. Onların yanlış bildikleri bir durum varsa düzeltmeye çalışıyoruz.”

Gülüm, aşılama süreci ve salgın sürecinde gösterdikleri özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

HABERLER  İklim değişikliği beyin damar hastalıklarını da artırıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.