enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfalı gencin ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı

Şanlıurfalı gencin ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı

Şanlıurfalı gencin ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı
22.10.2021 20:03
0
A+
A-

İstanbul’da özel bir hastanede girdiği saç ekim operasyonu esnasında hayatını kaybeden İbrahim Gül’ün ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

İtalya’da kuaför olan Şanlıurfalı 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ektirmek için geldiği İstanbul’da özel bir hastanede ameliyat esnasında hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 11 Eylül’de Bağcılar’da meydana gelen olay anlatıldı.

İddianamede, maktul İbrahim Gül’ün saç ekimi için özel bir hastaneye gittiği ve burada sanık doktor Mehmet Albayrak sorumluluğundaki anestezi teknikerleri Şehnaz Çelebi ve Evin Baykuşak tarafından ense kısmından saç kökleri alındıktan sonra başının ön kısmına saç ekimi başlamadan önce kalp krizi geçirdiği belirtildi. Gül’ün anjiyo ameliyatına alındığı ve kalp damarına stent takıldığı ancak yoğun bakımda vefat ettiği iddianamede kaydedildi.

Hastane başhekimi olan sanık Çağrı Serdar Elgörüş’ün ise saç ekimi işlemleri yapılmayan hastane bölümünde SGK kaydı olmayan tekniker ve asistanlar tarafından kayıt dışı hasta kabul edilerek işlem yapılması nedeniyle denetim görevini yerine getirmediği iddianamede açıklandı. İddianamede “Sanıkların İbrahim Gül’ün ölüm olayında kusurlu olduğu mevcut deliller ile anlaşılmaktadır” denildi.

İddianamede, sanıklar Çağrı Serdar Elgörmüş, Evin Baykuşak, Mehmet Albayrak ve Şehnaz Çelebi hakkında “taksirle ölüme neden olma” suçundan 2’şer yıldan 6’şar yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Kabul edilen iddianame kapsamında önümüzdeki günlerde sanıkların yargılanmalarına başlanacak.

HABERLER  Viranşehir’de husumetli aileler barıştırıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.