enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5298
EURO
34,8547
ALTIN
2.483,93
BIST
9.546,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

 Vali Erin: “Bu modeli hep birlikte tasarladık”

 Vali Erin: “Bu modeli hep birlikte tasarladık”

 Vali Erin: “Bu modeli hep birlikte tasarladık”
28.10.2021 14:09
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Turizmi Geliştirme A.Ş.’nin 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında konuştu. Vali Erin, kentin turizm açısından yüksek bir potansiyel sahip olduğunu ve bölgenin parlayan yıldızı olduğunu kaydetti.

Turizmi Geliştirme A.Ş.’nin 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uncu, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları ve STK temsilcileri katıldı.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş.’nin geçen 15 Eylül tarihinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında alınan 2021/06 nolu kararına istinaden, 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında 17 hissedar temsilcisinin katılımıyla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda düzenlendi.

Toplantıda, Divan heyetini oluşturulmasıyla,  2020 yılına ait yönetim kurulunca hazırlanan Yıllık Faaliyet Raporları ve 2020 yılına ait finansal tablolar okunarak, müzakere edildi. Raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

VALİ ERİN: “BU MODELİ HEP BİRLİKTE TASARLADIK”

Toplantıda konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, “Turizm Geliştirme A.Ş.Türkiye’de ilk kez uygulanan bir modeldir. Bu modeli hep birlikte tasarladık. Şirket kuruluşundan itibaren birçok il ve yurt dışında birçok ülke şirket yapısını örnek aldı. Bu şirket önümüzdeki dönemde de Şanlıurfa’nın ekonomik ve sosyal kalkınması, turizm potansiyelinin değerlendirilmesi konusunda çok büyük görevler ifa edebileceğine inanıyoruz” dedi.

URFA İSOTU AMAZON PAZARLAMA SATIŞ LİSTESİNDE İTALYA’DA BİRİNCİ SIRADA

Şirketin az sayıdaki personelleriyle çok iyi faaliyetler yaptığını aktaran Vali Erin, “Şirketin temel görevi ve fonksiyonu kuruluşunda tasarladığımızda hiçbir yerel yönetime müdahale etmek olmadığını, bu alanda faaliyet gösteren kuruluşların çalışmalarını sekteye uğramayacağı çok net bir şekilde ifade edilmişti. Şirket az sayıdaki personelliyle çok etki yapacak çalışmalar yaptı. Kar amacı olarak çalışan bir şirket değiliz. İlk kez Şanlıurfa isotu Amazon Pazarlama Satış Listesinde İtalya’da birinci sırada yer alıyor. En çok talep edilen, en çok tercih edilen ürün şu anda Şanlıurfa isotu. Şanlıurfa’nın marka ve markalaşmaya ihtiyacı var. Bütün sahip olduğumuz tarihi, turistik, kültürel varlıklar ve sahip olduğumuz dünyanın en iyi ürünleriyle rekabet edebilecek. Ürünlerin markalaştırılmasına, iyi sunulmasına ve bütün Dünyada rağbet görür hale dönüştürülmesine ihtiyacımız var” ifadesini kullandı.

HABERLER  Büyükşehir Gençlik Meclisi depremzedelerin yanında

GÖBEKLİTEPE ATİYE DİZİSİYLE GÜNDEMDE

Küçük bedellerle çok etkili faaliyetlerin yapıldığına değinen Vali Erin, “Atiye dizisine şirket çok küçük bedellerle sponsor olması… Göbeklitepe, Şanlıurfa, bütün dünyada izlenen bir dizide, sürekli gündeme getiren filmin başlangıcında ve bitişinde yer alıyor. Bunun için milyonlar ödeseniz bunu yapamazsınız. Bu tanıtım küçük bedellerle, az paralarla çok etki oluşturabilecek faaliyetlerdir” dedi.

BALIKLIGÖL’DE DE DÜZENLEMELER YAPILACAK

Vali Erin konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye’de en çok konuşan illerden birisidir Şanlıurfa. İlimiz bölgenin parlayan yıldızıdır. Şanlıurfa yeni vizyon ve bakış açısıyla kendimizi tanıyarak, varlıklarımıza inanarak ve bunların değer ifade ettiği konusunda inancımızı pekiştirerek Urfa’nın çok büyük bir patlamanın yaşayacağını hep birlikte göreceğiz. Şanlıurfa Mezopotamya markasını bütün dünyaya tanıtmış olacak. Neolitik çağa ait bulgular, ibadet merkezleri ve 12 bin sene önce insanlara ait ekonomik, sosyal yaşantısıyla ilgili fikir sahibi olacağınız tek yerin Şanlıurfa olduğunu buradan belirtmek istiyorum. Balıklıgöl Yerleşkesiyle ilgili çalışmalarda olacak. Alanda yeni düzenlemeler de yapılacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.