enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0621
ALTIN
2.278,19
BIST
8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

AFAD, Şanlıurfa dahil birçok ilde personel alacak

AFAD, Şanlıurfa dahil birçok ilde personel alacak

AFAD, Şanlıurfa dahil birçok ilde personel alacak
31.10.2021 08:40
0
A+
A-

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere bin 749 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapacak.

AFAD’ın istihdam ilanı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İlana göre, AFAD’ın taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, bin 101 boş pozisyona, uygulama ve sözlü olmak üzere uygulanacak giriş sınavıyla sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alınacak.

Sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı sınavına başvuranlarda, 2020 KPSS (B) grubundan ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranacak.

ŞANLIURFA’DA DA İSTİHDAM İMKANI

Ayrıca AFAD tarafından çeşitli unvanlarda 648 boş pozisyona sözlü uygulanacak giriş sınavı ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı yapılacak bu illerin arasında Şanlıurfa da yer alıyor. İlana göre AFAD, Şanlıurfa’da 2 büro personeliyle birer inşaat mühendisi, hidrojeoloji mühendisi ve sosyal çalışmacı olmak üzere 5 kişiyi istihdam edecek.

Sözleşmeli personel alımı sınavına başvuru yapacakların, 2020 KPSS (B) grubundan lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekecek.

Başvurular 18-27 Kasım’da e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresi üzerinden yapabilecek.

HABERLER  Asgari ücrette yüzde 50'nin üzerinde zam bekleniyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.