enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Şanlıurfaspor’dan Sürpriz

Şanlıurfaspor’dan Sürpriz

Şanlıurfaspor’dan Sürpriz
03.11.2021 16:31
0
A+
A-

Şanlıurfaspor, kırsal Ulubağ mahallesindeki Ulubağ İlkokulunun yenilenen futbol sahasının açılışına katıldı. Tüm futbolcuların katıldığı açılışta çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Şanlıurfasporlu futbolcu ve teknik kadrodan oluşan heyet; Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ mahallesindeki ilkokulun yenilenen futbol sahasının açılışına katıldı. Duvarlarının Şanlıurfaspor armasıyla, sahasının ise Sarı Yeşil bayraklarla donatıldığı spor tesisinin açılışı için okula gelen futbolcuları, çocuklar çiçekler ve sevinç gösterileri ile karşıladı.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Şanlıurfasporlu futbolcular ile okul takımı arasında maç gerçekleştirildi. Ulubağ İlkokulu’nun 5-2’lik skorla üstün geldiği karşılaşmada üzülen taraf olmazken, maçın ardından futbolcular minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilere başarılar dileyen Şanlıurfasporlu futbolcular çocuklara imza dağıtarak günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi.

Etkinliğin bitmesiyle birlikte değerlendirme yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, çok güzel bir gün yaşadıklarını belirterek “Şanlıurfalı çocuklarımızla bir araya gelmek çok güzeldi. Çocuklarımızın mutlulukları bize moral motivasyon oldu. Hayatımda ilk defa takımımın yenilmesine bu kadar çok sevindim. Sahanın yapımında ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

HABERLER  Şanlıurfa temsilcilerinden hazırlık maçı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.