enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9546
ALTIN
2.435,08
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da Polise mukavemet iddiasına karşı yeni bir iddia

Şanlıurfa’da Polise mukavemet iddiasına karşı yeni bir iddia

Şanlıurfa’da Polise mukavemet iddiasına karşı yeni bir iddia
09.11.2021 07:42
0
A+
A-

Eyyübiye’de durdurulan bir araca ceza yazmak isteyen polis memuruna mukavemet gösterdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin avukat ağabeyi, olayın tam tersi olduğunu öne sürdü.

Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde meydana geldi.

İlçe merkezindeki Kapaklı Pasajı önünde trafik uygulaması yapan trafik polisleri, kural ihlali yapan bir otomobili durdurdu. İddiaya göre sürücünün ehliyeti yoktu ve polis ceza yazacağını dile getirdi. Kısa bir süre sonra yoldan geçen bir şahıs, polise mukavemet uyguladığı belirtilerek gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan şüphelinin avukat ağabeyi Mehmet Toprak Alpiroğlu ise olayın farklı olduğunu öne sürerek “Durdurulan araçtaki bir kadın ceza yazılmamasını istedi. Yoldan geçen ve inşaat mühendisi olan kardeşim de ‘Yazık, günahtır. Yardımcı olun’ dedikten sonra polis memuru kendisine ‘Bana emir mi veriyorsun?’ deyip kardeşime biber gazı sıktı ve o arada trafik polisi kardeşimi yumrukladı. Diğer sivil polisler de kardeşime saldırıyorlar. Kardeşim elini uzatıyor; sadece tekmek tokadı engellemek için. Karşılık vermiyor” dedi.

Güvenlik kamerası görüntülerini de paylaşan avukat ağabey polislerden şikayetçi olduklarını da belirtti. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

HABERLER  Urfa’da 6 Kişilik İş Başvurusuna 10 bin kişi başvurdu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.