enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden öğretmenler için etkinlik

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden öğretmenler için etkinlik

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden  öğretmenler için etkinlik
24.11.2021 18:53
0
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenlere özel düzenlenen etkinlikte hem eğlenceli hem duygusal anlar yaşandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kentte görev yapan öğretmenler için Mehmet Akif İnan Konferans salonunda program düzenledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde gerçekleştirilen programda öğretmenlere çeşitli hediyeler verilirken öğretmenler, mini konserle duygulanırken tiyatro gösterisiyle keyifli dakikalar geçirdi.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırlamış olduğu tanıtım filmi devam etti. Harran Üniversitesi Konservatuvar Bölümü öğrencisinin şehit öğretmenler için seslendirdiği türküler salonda duygu dolu anlar yaşatırken sahneye çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi sahnelediği oyunla öğretmenlere keyifli anlar yaşattı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ÖĞRETMENLER GÜNÜ BİR GÜNE SIĞDIRILACAK BİR GÜN DEĞİLDİR

Öğretmenler gününün sadece bir güne sığdırılamayacağını ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Öğretmenlik de Annelik gibi kutsaldır” dedi.

Başkan Beyazgül ”Bazı toplantılar olur ki orada ancak duygular konuşur. Öğretmenlerle buluşma insanların duygulandığı duyguların konuştuğu buluşmalardır. Öğretmenler günü bir güne sığmaz. Nasıl ki anneler günü tek güne sığmaz işte öğretmenler günü de bizim için hayatımızın her günüdür. “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözü öğretmenlerimizin yerinin ne kadar farklı olduğunun bir göstergesidir. Pandemi döneminde yüz yüze eğitim yerine online eğitimin olması öğrencilerin öğretmenlerden uzak kalmasına neden oldu. Çok şükür bu durum ortadan kalktı ve öğrenciler öğretmenlerine kavuştu. Uzaktan eğitimde yalnızca bilgiyi alan öğrenciler şimdi sizlerden sevgiyi, merhameti ve şefkati öğreniyorlar” ifadelerine yer verdi.

KURT: ÖĞRETMENLİK ŞEREF DOLU BİR MESLEKTİR

HABERLER  Meteoroloji'den Güneydoğu Anadolu için toz uyarası

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ise tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ederek öğretmenlerin şeref dolu bir mesleği icra ettiklerinin altını çizdi.


SARAÇ: ÖĞRENCİLERE BİLGİDEN ÖNCE MERHAMETİ ÖĞRETİN

Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç da konuşmasında kendi öğretmenlik yaşamından örnekler vererek öğrencilere bilginin öncesinde merhameti öğretmeye çalıştığını aktardı.

Program öğretmenlere çeşitli hediyelerin takdimi ve çiğköfte ikramıyla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.