enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Canpolat: İlçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz

Canpolat: İlçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz

Canpolat: İlçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz
09.09.2022 12:09
0
A+
A-

Yatırımların ardından çalışmaların başladığı mahalleleri inceleyen Canpolat, “Bu yıl 50’ye yakın köyümüzü planlamış bulunmaktayız, 50 milyonluk yatırım yaptık. Haliliye’mizi güzelleştirmeye, ayağa kaldırmaya, kalkındırmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahallelerde başlayan sathi kaplama asfalt çalışmalarını inceledi.

Teknik ekip ile birlikte kırsal mahallelere çıkarma yapan Canpolat, Uluhan Mahallesinde çalışmaların startını verdi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından mahalle mahalle yürütülecek olan sathi kaplama asfalt çalışmalarının hayırlı olmasını dileyen Canpolat “Uluhan Mahallemiz, Haliliye ilçemizin en büyük köylerinden bir tanesidir. Yaklaşık bu yıl 50’ye yakın köyümüzü planlamış bulunmaktayız, yaklaşık 50 milyonluk yatırım yaptık.

Geçtiğimiz yıl da nitekim 14 köyümüzü bitirmiştik asfalt ile ilgili, bu yılda 50 köy. Bir taraftan geçtiğimiz yıl 20 köyümüzün parke çalışmasını yapmıştık, bir taraftan da şuanda parke çalışmalarımız devam ediyor. Bir taraftan da diğer bölgelerimizde bir konkasör şantiyesi kurduk. Bununla da ilgili şunu ifade etmek isterim, yaklaşık 200 milyona yakın bir iş makinesi, çöp aracı olsun, konkasör olsun, ekskavatör olsun diğer bilumum araçlar dahil olmak üzere bir yatırım yaptık” sözlerini kullandı.

Haliliye’nin yatırımlar ve kazandırılan eserler ile güzelleştiğini vurgulayan Canpolat, açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Sahaya baktığımız zaman Haliliye’mizin her tarafı bir şantiye alanına dönüşmüş. Merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin, merkezde de yaklaşık 25 milyonluk bir sıcak asfalt işlemimiz gerçekleşecek. Haliliye’mize, Haliliye’limize, vatandaşlarımıza, köylü kardeşlerimize verdiğimiz sözlerin hepsini bir bir yerine getiriyoruz.

Geleceğimiz için Haliliye’nin daha kurumsal anlamda yerine oturması adına bir taraftan kurumsal yapımızın güçlenmesi, bir taraftan iş makinesi envanterimizin güçlenmesi, bir taraftan konkasör tesisi kurduruyoruz, bir taraftan inşallah gelecekte asfaltımızı biz kendimiz dökeceğiz, bir taraftan merkezde devasa eserler ortaya koyuyoruz. Mahallelilerin istedikleri, ilçe belediyesinin görevi olan spesifik görevlerimizi yerine getiriyoruz. Haliliye’mizi bölge bölge, mahalle mahalle her geçen gün güzelleştirmeye ayağa kaldırmaya, kalkındırmaya ve gelecek yarınlara emin ellerde, güvenli bir şekilde koşturmaya devam edeceğiz”.

HABERLER  Turistlerin Takoran Vadisi'ne ilgisi tur teknelerinin sayısını artırdı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.