enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Eyyübiye İlçesine yeni bir kütüphane daha

Eyyübiye İlçesine yeni bir kütüphane daha

Eyyübiye İlçesine yeni bir kütüphane daha
30.11.2021 15:23
0
A+
A-

Eyyübiye’de belediye tarafından bir okulda yapılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Eyyübiye Belediyesi ilçe genelindeki okullarda kütüphane yapımını sürdürüyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından son olarak Kanuni Sultan Süleyman ilk ve ortaokulundaki kütüphanenin yapımı tamamlandı.

Kütüphanenin bugün açılmışı yapıldı. Açılışa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Belediye Meclis Üyesi Hasan Karataş, Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya ile okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

“17 KÜTÜPHANEYİ İLÇEYE KAZANDIRDIK”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni kütüphaneler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, şunları ifade etti:

“Eyyübiye Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Gerek kitap otağları, gerek gençlik merkezleri ve kütüphanelerle onlara hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 17 kütüphaneyi ilçemize kazandırdık. Bundan sonraki süreçte de tüm imkanlarımızla eğitim camiamızın ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”.

HABERLER  Şanlıurfa'da “Yok Etme! Yaşat” eTwinning projesinin tanıtımı yapıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.