enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Karaköprü’de YKS’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Karaköprü’de YKS’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Karaköprü’de YKS’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
29.08.2023 20:04
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, YKS sınavlarında üstün başarı göstererek Şanlıurfa’nın gururu olan öğrencileri ziyaret ederek tebriklerini iletti ve ödüllendirdi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) önemli dereceler elde eden öğrencilere tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Baydilli, Türkiye birincisi, ikincisi ve beşincisi olan öğrencileri çıkaran Yükseliş Kolejini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelirken, öğrencileri tebrik edip üstün başarılarından dolayı ödüllendirdi.

 Aldıkları puanla Türkiye birincisi olan ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Latif Hatipoğlu, Türkiye ikincisi olarak TOBB Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Suna Havin İzol ve Türkiye beşincisi olarak TOBB Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Melike Kızılelma ile buluşan Başkan Baydilli gençleri tebrik edip bundan sonraki hayatlarında başarı dileklerini iletti.

 Gençlerin Şanlıurfa’ya umut ve örnek olacak önemli bir başarı elde ettiğini ifade eden Başkan Metin Baydilli, “YKS sınavında üstün başarı elde ederek Şanlıurfa’nın gururu olan ve önemli üniversitelerde tıp eğitimi alacak olan gençlerimizi görüp tebrik etmek istedim. İstenildiğinde ve emek verildiğinde büyük başarılar elde edilebileceğinin örneği olan bu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.

 Onları tebrik ettik ve başarılarını ödüllendirmek için naçizane tablet hediyesinde bulunduk. Bu başarılarını İnşallah üniversitede ve gelecekte meslek hayatlarında da sürdüreceklerdir. Ülkeye hizmet eden, millete faydalı hekimler olacaklarına canı gönülden inanıyorum. Gençlerimize bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar dilerken, kendilerine emek veren ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum” diye konuştu.

 Başkan Baydilli ziyarette öğrencilerle ve aileleriyle bir süre eğitim üzerine sohbet ederken ziyaret sonunda başarılı öğrencilerle ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çekindi.

HABERLER  Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bölgeye Güç Katmaya Devam Ediyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.