enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,7956
ALTIN
2.497,71
BIST
9.453,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Haliliye Belediyesinden gençlere kurs desteği

Haliliye Belediyesinden gençlere kurs desteği

Haliliye Belediyesinden  gençlere kurs desteği
01.08.2022 08:32
0
A+
A-

Haliliye Belediyesi tarafından 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlanan gençler için açılan üniversite hazırlık yaz kursları ders anlatımı ve soru çözüm programlarıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gençlere Can’dan Destek” söylemiyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün yeni dönemde açtığı üniversite hazırlık kursu, Haliliye Belediyesi Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde başladı.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla devam eden kursta, hafta içi dört gün dersler anlatılırken, bir günde soru çözümleri yapılıyor. Kendilerine sunulan imkanlardan memnun olduklarını ifade eden öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden açıklamada; Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezindeki kütüphane ve çalışma salonlarından da öğrencilerin yararlanacağı kaydedildi.

HABERLER  Urfa'da okul zili aileler için çalıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.