enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfalı bürokrat Ankara’daki görevine döndü

Şanlıurfalı bürokrat Ankara’daki görevine döndü

Şanlıurfalı bürokrat Ankara’daki görevine döndü
01.12.2021 08:34
0
A+
A-

Şanlıurfalı bürokrat Güzin Oyman, Tarım Bakanlığı’na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ankara İl Koordinatörlüğü görevine mahkeme kararıyla yeniden başladı.

Bürokrat Güzin Oyman, Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bakanlığı döneminde Mart 2018’te Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğü’ne atanmıştı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından Ekim 2020’de görevden alınan Oyman, ardından hukuk mücadelesi başlatmıştı.

Mahkeme, Urfalı bürokratın görevden alınmasının hukuka aykırı olduğuna hükmetti. Güzin Oyman, mahkeme kararının ardından başkentteki görevine yeniden başladı.

GÜZİN OYMAN KİMDİR?

1986 yılında Siverek’te doğdu. 2009 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden de mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksekokulu’nda öğrenimine devam etmektedir.

2012 yılında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda Uzman olarak göreve başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı AB Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanlığı ve merkez teşkilatı ile taşra teşkilatının olduğu bazı illerde uzman olarak görev aldı.

Mart 2018’de TKDK Ankara İl Koordinatörlüğü görevini getirilen Oyman, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

HABERLER  Fransız Le Figaro gazetesi: 'Libya'nın Sultanı Erdoğan'
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.