enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa Bir Fuara Daha Ev Sahipliği Yapacak

Şanlıurfa Bir Fuara Daha Ev Sahipliği Yapacak

Şanlıurfa Bir Fuara Daha Ev Sahipliği Yapacak
10.12.2021 16:56
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarına ev sahipliği yapacak.


12 bin yıllık geçmişiyle insanlık tarihine ışık tutan Göbeklitepe ve Karahantepe ile adını dünyaya duyuran Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bu yıl ilk kez Göbeklitepe Kültür ve Turizm fuarı düzenlenecek.

Sıra gecesi, yemek kültürü ile gastronomi ve müzik şehri Şanlıurfa, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin uğrak mekanı haline geliyor. Turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı düzenleyecek.

Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenecek olan ve çok sayıda turizm firmasının katılım sağlayacağı Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı 16 Aralık’ta kapılarını açıyor. Fuar 19 Aralık’a kadar sürecek.

Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarını ziyaretçiler saat 10.00 ile 18.00 arasında gezebilecek.

HABERLER  Ankaralı kadınlar, Urfa’yı gezecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.