enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5496
EURO
34,9189
ALTIN
2.424,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Bal Çekişmeli Maçlara Sahne Oluyor

Bal Çekişmeli Maçlara Sahne Oluyor

Bal Çekişmeli Maçlara Sahne Oluyor
14.12.2021 21:29
0
A+
A-

BAL 7. hafta maçları tamamlandı. Sezona iddialı başlayan takımlardan Şanlıurfa temsilcileri istediklerini sonuçları elde edemedi.


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. hafta maçları tamamlandı.

Viranşehir Belediyespor tarihinde ilk kez BAL liginde mücadele ediyor. Ligde iyi bir görüntü sergileyen ekip, sahasında ligin deneyimli ekiplerinden Siverek Belediyespor’u 5-0 farklı skorla mağlup etti. Viranşehir Belediyespor bu skorla haftanın en farklı skorunu üretmiş oldu.

Viranşehir Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 13’e yükselterek zirveye bir adım daha yaklaştı. Puan cetvelinde 3. sırada yer alan takımın lider Arguvan Belediyespor ile arasında sadece 2 puan bulunuyor.

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Siverek Belediyespor ligde namağlup ilerliyordu. Takım, bir önceki hafta sahasında Malatya İdman Yurdu’na 2-0 mağlup olmuştu. Siverek Belediyespor böylelikle hem namağlup unvanını hem de liderliğini kaybetmişti.

Siverek temsilcisi çıktığı Viranşehir deplasmanından da umduğunu bulamayarak 5-0 farklı bir skorla mağlup oldu. Siverek Belediyespor, 10 puanda tabloda kendine 4. sırada yer buldu. Takım, bu hafta kendi evinde İmamağa Spor takımını konuk edecek.

Ligin namağlup ekibi olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor da bu unvanını Arguvan Belediyespor karşısında kaybetti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı Arguvan Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Haftayı puansız kaybeden Şanlıurfa temsilcisi, 10 puanla 5. sırada bulunuyor. Büyükşehir Belediyespor pazar günü sahasında Darendespor ile karşılaşacak.

Gruptaki diğer maçlarsa gollü geçti. Malatya İdman Yurdu kendi evinde Pütürge Belediyespor’u 3-2 mağlup etti. İmamağa Spor ise sahasında karşılaştığı Besni Akınspor’ı 3-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Malatya İdman Yurdu, 15 puanla 2. sırada, Pütürge Belediyespor 1 puanla 8. sırada, İmamağa Spor 7 puanla 6. sırada, Besni Akınspor ise 7 puanla 7. sırada bulunuyor.

HABERLER  Şanlıurfaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.