enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5191
EURO
34,7905
ALTIN
2.420,90
BIST
9.716,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Haliliye’deki Öğrenciler Tarihi Yerleri Gezecek

Haliliye’deki Öğrenciler Tarihi Yerleri Gezecek

Haliliye’deki Öğrenciler Tarihi Yerleri Gezecek
03.01.2022 15:21
0
A+
A-

Haliliye Belediye 2022 Meclis Toplantısının ilki yapıldı. Toplantıda Müze Gezisi İşbirliği Projesi çerçevesinde Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalanması meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.


Haliliye Belediyesi 2022 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının birinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve meclis üyelerinin katılımıyla Eyyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi’ndeki belediyenin toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri okundu.

Müze Gezisi İşbirliği Projesi kapsamında Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Haliliye Belediyesi arasında protokol imzalanması için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verilmesi kararı meclis üyelerine sunuldu. Karar, üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRMEK İSTİYORUZ”

2022 yılında yapmayı planladıkları projelerden bahseden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, şunları söyledi:

“Gençlerimizin ilimizdeki kültürle ilgili etkinliklerin artırılması, bilgililerinin artırılması amacıyla Haliliye ilçemizdeki okullarda bulunan tüm öğrencilerimizi, İl Milliği Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte müzeye taşıyıp, tarihimiz ve kültürümüzün bilgilendirilmesi hususunda şu an İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle protokol yapmak istiyoruz. İnşallah okul kapanana kadar öğrenci kardeşlerimizi bu çerçevede müzeye taşıyıp köy ve merkez fark etmeksizin tüm öğrencilerimizi kültür amaçlı, kültür gezisi amaçlı Şanlıurfa İl Müzesi ile ilgili protokol elimize geldi. Yetki istiyoruz.”

İlgili maddede şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfa Müze Gezisi İşbirliği Projesi kapsamında resmi özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin taşınması ve iaşesi ile sınırlı kalmak kaydıyla, Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hizmet projesi yapılmasına ve projeye dair esas usullerin belirleneceği protokolü imzalamaya Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verilmesi konunun 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75. Maddesinin (a) bendine istinaden Belediye Meclisince görüşülmesi hususunu arz edilir”.

HABERLER  Urfa'da Evi Bir Anda Alevler Sardı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.