enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Viranşehir’de yeşil alanlar canlandırılıyor

Viranşehir’de yeşil alanlar canlandırılıyor

Viranşehir’de yeşil alanlar canlandırılıyor
17.02.2022 08:26
0
A+
A-

Viranşehir Belediyesi, park ve yeşil alanlara gül dikme ve peyzaj çalışmalarını başlattı.


Viranşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitler Parkında çalışmalara başlanırken, ilçedeki tüm parklara ve orta refüjlere 50 bin gül dikilecek.

Ekipler, ‘Yeşil Bir Viranşehir’ sloganı ile ilçedeki tüm parklarda ve orta refüjlere gül dikme ve peyzaj çalışmalarına başladı.

Bu yıl toplam 50 bin gül dikmeyi hedefleyen ekipler, çalışmanın startını 15 Temmuz Şehitler Parkında verdi.

İlkbahar ayları öncesi çok sayıda ekip ve araçla yürütülen çalışmalarda, ilk etapta peyzaj düzenleme çalışmaları yapılarak gül dikmeye hazır hale getirildi. Kazı ve toprağın yumuşaması için çapa çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte açılan çukurlara güller dikildi.

Gül dikim işlemleri dışında ekipler, caddesi üzerinde bulunan kavşak ve orta refüjlerde toprağın gül ve çiçek dikimine uygun hale gelmesi için tesviye çalışmalarını da sürdürüyor.

HABERLER  Şanlıurfa’da Kore gazisi 71 yıl sonra madalyasına kavuştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.