enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Harran Üniversitesi’nde yazılım eğitimleri tamamlandı

Harran Üniversitesi’nde yazılım eğitimleri tamamlandı

Harran Üniversitesi’nde yazılım eğitimleri tamamlandı
03.03.2022 14:14
0
A+
A-

Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen yazılım, stem ve mentörlük eğitimleri tamamlandı.


Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (HARÜSEM), Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Göç ve Uyum Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile From the People of Japan ortaklığında, “Yenilikçi Faaliyetlerin Şanlıurfa Göçmen Danışma ve Koordinasyon Merkezinde Yaygınlaştırılması” projesi kapsamında verilen eğitimler tamamlandı.

Proje kapsamında HARÜSEM kurslarına katılan katılımcılara yönelik ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Fikir Maratonu’ düzenlendi. Üretilen fikirler ve projeler, HARÜSEM ve GENÇ STEM kulübü yönetiminde farklı kurumlardan oluşan jüriyle değerlendirildi.

Uluslararası Göç Örgütü Şanlıurfa Ofisi adına Khaled Alamalati’nin de katıldığı etkinlik tüm gün yeni fikir üretme heyecanıyla geçti.

Proje dahilinde Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve fikir maratonunda farklı yaş gruplarında derece alan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediyeleri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından verildi.

Osmanbey Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleşen ödül törenine, HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Göçen, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Koordinatörü Halil İbrahim Çetin, STEM Eğitmeni Abdürrahim Sargın ile Ahmet Demir, Uluslararası Göç Örgütü Temsilcileri İrem Aynagöz ve Talal Alazzavy katıldı.

Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ödül töreninde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“HARÜSEM tarafından proje kapsamında yürütülen ‘Yazılım, STEM ve Mentörlük kursları’ sonrasında öğrencilerin fikirlerini hayata geçirebilecekleri ortamları ve destekleri bulması çok önemlidir. Bu eğitim projesinde ve fikir maratonunda emeği geçen tüm proje ortaklarımız başta olmak üzere HARÜSEM, IOM Şanlıurfa Ofisi ve Genç STEM Kulübümüzün üyelerini kutlarım”.

HABERLER  Şanlıurfa’da 2 cinayetin zanlısı kümeste yakalandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.