enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Harran’a emniyet lojmanları kazandırıldı

Harran’a emniyet lojmanları kazandırıldı

Harran’a emniyet lojmanları kazandırıldı
11.03.2022 21:01
0
A+
A-

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un girişimleri ile ilçede temeli atılan emniyet lojmanları inşaatında çalışmalar sona erdi.


Harran Belediyesi tarafından temeli atılan emniyet lojmanlarının çalışmaları tamamlandı. 80 daireden oluşan lojmanlarda incelemelerde bulunan Başkan Özyavuz, ruhsat işlemlerinin de tamamlandığını belirtti.

Özyavuz yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz gibi, göreve geldiğimiz günden beri Harran ilçemizde değişim, dönüşüm ve yeniliğin hakim olabilmesi için gece gündüz demeden bütün eforumuzu ve enerjimizi Harranlı vatandaşlarımız için sarf ediyoruz. Harran ilçemize 80 daireden oluşan emniyet lojmanlarının temelini atmıştık. Bugün itibariyle de inşaatı tamamlanan lojmanlarımızın hem kontrollerini gerçekleştirdik hem ruhsat işlemlerini bitirdik Harran’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza ve Emniyet güçlerimize, polislerimize ayrı ayrı hayırlı olmasını diliyorum. Harran ilçemizin değişim, dönüşüm ve yeniliklerde her güne yeni bir başlangıçla gözünü açmasını diliyor, bütün Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum.” dedi.

Lojman temasları sonrasında Başkan Özyavuz Harran İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan’ı da ziyaret ederek, görevleri başında uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Cemal Bozkurt ve Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici için baş sağlığı dileklerini iletti.

HABERLER  Haliliye’de parklar yaza hazır
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.