enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da Öğrenciler sokak hayvanları için kap yaptı

Şanlıurfa’da Öğrenciler sokak hayvanları için kap yaptı

Şanlıurfa’da Öğrenciler sokak hayvanları için kap yaptı
04.04.2022 23:51
0
A+
A-

Akabe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü münasebetiyle mama kapları yaparak parklara bıraktı.

Akabe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri öğretmenleriyle birlikte 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde sokak hayvanlarını besleme faaliyeti gerçekleştirdi.

Öğrenciler, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü sebebiyle parka bıraktıkları mama kaplarıyla sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. Yaptıkları kaplara yem bırakan öğrenciler, projeye tüm çevre halkının sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Akabe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Hilal Kaya, “4 Nisan Sokak Hayvanları Günü sebebiyle kaplar hazırlayarak çevreye dağıttık. Umarım çevremizi hayvanlar konusunda bilinç kazandırmışızdır. Öğretmenlerimiz bu konuda bize çok destek oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Lisenin öğrencilerinden Lale Mermertaş, projede yer aldığı için mutlu olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Bugün buraya sokak hayvanlarını beslemek için geldik. Kendi yaptığımız projemiz var. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla hayvanları beslemek için kaplar yaptık. Sokak hayvanları için mamalar aldık. Hayvanlar beslensin diye kapları doldurup parka bıraktık. Bu projede bulunduğum için mutluyum.”

SARIOĞLU: BİZ İNSANLAR GİBİ ONLARIN DA HER ŞEYE İHTİYACI VAR

Öğrencilerden Gülcan Sarıoğlu, sokak hayvanlarına yardım etmek çabaladıklarını vurgulayarak, “4 Nisan Sokak Hayvanları Günü olduğu için öğretmenlerimizle birlikte buraya hayvanları beslemeye geldik. Bu dönemde hep birlikte sokak hayvanlarına yardım etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Biz insanlar gibi onların da her şeye ihtiyacı var” diye konuştu.

DOĞAN: AÇ VE SUSUZ KALAN HAYVANLARI DA DÜŞÜNELİM

Okulun İngilizce öğretmeni Gönül Doğan, “Bugün 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü sebebiyle, mahallemizde bir farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimizle birlikte sokak hayvanlarını beslemeye geldik. İnşallah bu projeyle sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı oluruz. Şu mübarek Ramazan gününde sadece insanları değil, aç ve susuz kalan hayvanları da düşünelim” dedi.

HABERLER  Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerine gıda ve kömür desteği
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.