enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bozova’da Ramazan etkinliklerinde keyifli anlar

Bozova’da Ramazan etkinliklerinde keyifli anlar

Bozova’da Ramazan etkinliklerinde keyifli anlar
14.04.2022 21:38
0
A+
A-

Bozova’da Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında orta oyunu, kukla gösterisi ve konser düzenlendi. Etkinlik ile vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Bozova Belediyesi Ramazan Ayı’nın başından bugüne kadar çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. 

Dün akşamki etkinlikler kapsamında 7’den 70 herkesin ilgi, sevgi ve mutlulukla hem seyrettiği hem de eğlendiği, Hacivat Karagöz orta oyunu, kukla çilli gösterisi düzenlenirken ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Geceleri ekibi de birbirinden güzel türküleri ile geceye renk kattı.

Bozova Belediyesi çok amaçlı toplantı ve gösteri merkezinde düzenlenen ramazan etkinliklerine, Bozovalılar da büyük ilgi gösterdi.

Düzenlenen etkinliğe katılan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy da yaptığı konuşmada ”Ramazan ayı boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bu gece burada düzenlenen etkinliğimize katılan değerli Bozovalı halkımıza teşekkür ediyorum. Bizlere böylesi güzel bir anı ve geceyi yaşattıkları için Başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, Kültür ve Turizm daire Başkanı Niyazi Kocadağ’a, özellikle bu güzel organizasyonda emeği geçen ekibe de teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aksoy, Bozovalılara bir müjde daha vererek Bozova Belediyesi olarak yaz ayları boyunca sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

HABERLER  Meteorolojiden uyarı! Sıcaklıklar daha da artacak mı?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.