enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Beyazgül iki ilçede temaslarda bulundu

Beyazgül iki ilçede temaslarda bulundu

Beyazgül iki ilçede temaslarda bulundu
19.04.2022 19:13
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Siverek ve Hilvan ilçelerine gitti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ilk durağı, AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı oldu.

İlçe Başkanı Nedim Lale ile bir araya gelen Beyazgül, yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra Siverek Belediyesine geçen Beyazgül, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret etti. Bir süre Çakmak’la görüşen Beyazgül, daha sonra beraberindekilerle aile ziyaretleri yaptı. Beyazgül, son olarak evlendirme dairesinde nikah için bekleyen yabancı uyruklu çiftin nikahını kıydı.

İlçedeki ziyaret ve temaslarını tamamlayan Beyazgül, ardından Hilvan ilçesine geçerek burada da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

HABERLER  Haliliye'de intihara kalkışın yabancı uyruklu şahsı polis ikna etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.