enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

AK Parti Urfa teşkilatında “Kırgınlık yok” mesajı

AK Parti Urfa teşkilatında “Kırgınlık yok” mesajı

AK Parti Urfa teşkilatında “Kırgınlık yok” mesajı
21.04.2022 23:12
0
A+
A-

AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı “Bu davete icabet, AK Parti ailesi içerisinde dünle bugün arasında en ufak bir kırgınlığa, en ufak bir darılmaya mahal bırakmama icabet

Urfa’da AK Parti’de önceki dönem görev almış isimler dahil onlarca teşkilat üyesi iftar yemeğinde buluştu. İftarın gündemi “Ahde vefa” oldu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı ve Karaköprü Belediyesi’nin ortak organizasyonu ile Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’ndeki bir lokantada AK Partililer için iftar yemeği verildi. Programa MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri, mahalle başkanları, önceki dönem  görev almış isimler ve muhtarlar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Karaköprü İlçe Başkanı Ağan iftara katılan herkese teşekkür etti ve “Cumhurbaşkanımızı selamlıyor ve geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. 

BAYDİLLİ: AHDE VEFANIN ÖRNEĞİ GÖSTERİLMİŞ OLDU

Karaköprü Belediye Başkanı Baydilli ise önceki dönem partide yer alan isimlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Ahde vefa”ya dikkat çekti ve “En çok ahde vefa gösterilmesi gereken kişiler birlikte yol yürünen, birlikte mücadele eden kişiler. Bugün bunun örneği gösterilmiş oluyor” ifadelerini kullandı. 

KIRIKÇI: DÜNÜMÜZLE BUGÜNÜMÜZ AYRI DEĞİL

İl Başkanı Kırıkçı da benzer konulara değinerek buluşmanın kırgınlıkların olmadığı mesajını verdiğini ifade ederek şöyle konuştu:

“AK Parti kadroları heyecanla 2023’ü bekliyorlar. 2023’e dair umudumu buradan ifade etmek isterim. Var olun, sağ olun. Davete icabet ettiniz. Bu icabet, AK Parti ailesi içerisinde dünle bugün arasında en ufak bir kırgınlığa, en ufak bir darılmaya mahal bırakmama icabetidir. O yüzden böyle bir ailenin böyle erdemli davranışı bizim için çok kıymetlidir. Bizim dünümüzle bugünümüz ayrı değil ve hep beraber aynı yolu yürüyoruz. Tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum.”

HABERLER  CHP’li Paydaş: Ölüm yolu değil, yaşam yolu olsun

Konuşmaların ardından program sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.