enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Karaköprü’de hizmet istikrarı için Başkan Baydilli ve Milletvekili Yazmacı vatandaşlardan destek istedi

Karaköprü’de hizmet istikrarı için Başkan Baydilli ve Milletvekili Yazmacı vatandaşlardan destek istedi
06.03.2024 00:23
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Karaköprü’de hizmetlerin istikrarlı bir şekilde sürmesi için destek istediler

Karaköprü’de Ak Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart seçimleri için yeniden belediye başkanı adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Baydilli yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ederken, ilçedeki her vatandaşa ulaşıp hizmet ve projelerini anlatmayı hedefliyor.

Başkan Baydilli AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Mehmet Hafız Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret ettiler. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Baydilli ve Milletvekili Yazmacı, vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için destek ve dua istediler.

Karaköprü’de gerçekleştirdikleri hizmetin karşılığında bugün teveccüh ve samimiyetle karşılaştıklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her vatandaşın hakkını gözeterek hizmet ettiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Her gün vatandaşlarımızla, esnafımızla buluşup destek ve dualarını talep ediyoruz, ilçemize yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccüh ve sevgi gösteriyor ki bugüne kadar doğru işler yapmışız. Yeni bir heyecan, yeni projeler ve ilk günkü aşkla her vatandaşımızın ihtiyacını bilerek hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah 31 Mart günü kazanan yeniden Karaköprü olacak ve AK Parti’nin ‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışı ilçemizde devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı da Karaköprü’de Başkan Metin Baydilli’nin önemli işlere imza attığını ifade ederek, “Karaköprü AK Parti belediyeciliği ve Metin Başkan ile ciddi bir gelişim sağladı. İnşallah 31 Mart’ta Karaköprü kararını yine hizmetten ve gerçek belediyecilikten yana verecektir” diyerek Başkan Baydilli’ye destek istedi.

HABERLER  Bakan Göktaş Şanlıurfa'da katıldığı sıra gecesi videosunu paylaştı

Başkan Baydilli ve Milletvekili Yazmacı Mehmet Hafız Bulvarı’nın ardından kendilerini davet eden vatandaşlara da ziyarette bulunup sohbet ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.