enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Ceylanpınar’da yaralı Sürücüyü unutup şekerleri yağmaladılar

Ceylanpınar’da yaralı Sürücüyü unutup şekerleri yağmaladılar

Ceylanpınar’da yaralı Sürücüyü unutup şekerleri yağmaladılar
25.04.2022 17:01
0
A+
A-

Ceylanpınar’da bayram şekerleri dolu tırın devrilmesi sonucu vatandaşların şekerleri ve çikolataları çuvallarla alıp götürmesi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Bayram şekeri dolu tırın devrilmesiyle yere saçılan şeker ve çikolataları yağmalayan vatandaşlar sosyal medyada gündem oldu.

Tırın içerisinde sıkışan sürücüye yardım etmek yerine yola saçılan şeker ve çikolataları çuval ve araçlarına doldurup yağmaladılar. Sosyal medyaya düşen görüntüler tepkilere neden oldu.

Kaza, Viranşehir ile Ceylanpınar ilçelerini birbirine bağlayan karayolu üzerindeki Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Müdürlüğü Beyazkule ile Aslanbaba mevkiinde meydana geldi.

Bir şekerleme firmasına ait tır şarampole devrildi. Kazada tırın dorsesin de bulunan kilolarca bayram şekeri ile çikolata yola saçıldı. Bu sırada çalışan işçiler kazayı görünce olay yerine akın ettiler.

 SÜRÜCÜYÜ UNUTUP ŞEKERLERİ YAĞMALADILAR

Tırın devrildiğini gören onlarca kadın ve erkek, sürücüye yardım etmek yerine yola saçılan şeker ve çikolataları toplamak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde işçilerin şeker ve çikolataları yağmaladığı görüldü.

Arazideki şeker ve çikolataları toplayan vatandaşlar, çuval, poşet ve otomobilin içerisini doldurup evlerine götürdü. Sosyal medyada paylaşılan yağma görüntüleri diğer vatandaşların ise tepkisini çekti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERLER  Şanlıurfa sınırında saldırı girişimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.