enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfa’da Baba-oğul-yengeyi aynı doktor sağlığına kavuşturdu

Şanlıurfa’da Baba-oğul-yengeyi aynı doktor sağlığına kavuşturdu

Şanlıurfa’da Baba-oğul-yengeyi aynı doktor sağlığına kavuşturdu
26.04.2022 09:27
0
A+
A-

Şanlıurfa’da yaşayan ve ortopedik rahatsızlığı olan Necati Yardımcı’nın kendisi, babası ve yengesi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne başvuran, baba-oğul-yenge hastanede aralıklarla yapılan başarılı operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.

Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Burak Kaya, aileyle dostluklarının Necati Yardımcı ile başladığını belirterek, şunları söyledi:

“Necati Yardımcı’da total kalça protezi vardı, gevşeme mevcuttu, revizyon total kalça protezi yaptım. 5 ay oldu takriben. Talihsizlik babası kalçasını kırdı, babaya da yine başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik. Şimdi de sırada yengesi vardı. Yengeyi de femur kırığından opere olmuştu, revize ederek onun da ameliyatı güzel geçti. Böyle güzel dostlar, güzel arkadaşlıklar edinmiş olduk. Bu mesleğimizin güzel tarafları. Hastanemiz Şanlıurfa’nın dinamo hastanelerinden bir tanesi, hatta başı çeken bir hastane olduğu söylenebilirim. Ortopedi ekibi olarak biz elimizden geleni yapıyoruz. İl dışı sevk oranını oldukça azalttık. Gerek kalça cerrahisinde gerek diğer pelvis cerrahilerinde başarılı ameliyatlar gerçekleştirmenin gurunu yaşıyoruz.”

Akbaşlar köyünde çiftçi olduğunu belirten hasta Necati Yardımcı, operasyonlarla ilgili şunları ifade etti:

“Çocukken ayağımda bir sıkıntı vardı. 5-6 yaşındaydım birçok doktora gittim, kırıkçıya çıkıkçıya gittim. Kimse bir şey anlamadı, çare bulamadım. Aradan çok uzun yıllar geçti. Hiç doktora gitmemiştim ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdum. Burak Kaya hocaya denk geldim. Beni ameliyat etti. 5-6 aydır maşallah ayağım iyi ve hiçbir sıkıntım yok. Uzun yıllar sakat olan ayağım iyileşti. Daha sonra babamın kalçası kırıldı, onu da Burak hocam ameliyat etti. Başarılı bir ameliyat ile sağlığına kavuştu. Ardından yengemi getirdim. Onu da Burak hoca ameliyat etti. Hocama teşekkür ediyorum”.

HABERLER  Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü 'Beyaz Kod' tatbikatı yaptı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.