enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
18°C
Şanlıurfa
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
29°C

Açar: Kimse kendisini güvende hissetmiyor

Açar: Kimse kendisini güvende hissetmiyor

Açar: Kimse kendisini güvende hissetmiyor
04.05.2022 09:54
0
A+
A-

Son günlerde gündemden düşmeyen mülteci krizine bir tepki de Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası Başkanı Mehmet Selim Açar’dan geldi. Açar, “Yaşanan ve yaşanacak olan kültür erozyonunun geri dönüşü yok bu bir güvenlik sorunu.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası Başkanı Mehmet Selim Açar, gündemden düşmeyen mülteci sorunuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

“KİMSE KENDİSİNİ GÜVENDE HİSSETMİYOR”

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası Başkanı Mehmet Selim Açar, insanların tepkisinin savaştan kaçan mazlumlara olmadığını belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İnsanların tepkisi savaştan kaçan mazlumlara değil, bu Necip millet her zaman darda kalana el uzatmıştır. Tepki ipini koparıp gelen ne idüğü belirsiz,kontrolsüz kitlenin halkın huzurunu bozmasında. Kimse kendisini güvende hissetmiyor. Bunun anlayıp ve kabul edelim artık..”

“BU BİR GÜVENLİK SORUNU”

Açıklamalarına devam Açar, şu sözleri kullandı:

“Düzensiz göç,mülteci sorunu var, gözümüzü kapatınca sorun bertaraf olmuyor,giderek büyüyor. Pakistanlısı,Suriyelisi,Afganı, Hindusu ne ararsan var ve düşkünde değiller mazlumda. Yaşanan ve yaşanacak olan kültür erozyonunun geri dönüşü yok bu bir güvenlik sorunu”.

HABERLER  Eyyübiye’de gençlere ücretsiz eğitim desteği
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.