enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Avrupa şampiyonu ile Beyazgül bilek güreşi yaptı

Avrupa şampiyonu ile Beyazgül bilek güreşi yaptı

Avrupa şampiyonu ile Beyazgül bilek güreşi yaptı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediyespor Kulübü bünyesinde yetişen ve Paralimpik Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Abdulsamet Ocakoğlu’nu tebrik etti.

Haliliye Belediyespor Kulübü bünyesinde yetişen Abdulsamet Ocakoğlu, başarısı ile Türkiye’nin gururu oldu.

Düzenlenen birçok şampiyonada yer alan ve başarılı performanslarıyla göz dolduran sporculardan biri de Abdulsamet Ocakoğlu oldu. Doğuştan sağ eli engelli olan ve bilek güreşinde çok sayıda derece elde eden 22 yaşındaki Abdulsamet Ocakoğlu, Romanya’da düzenlenen Paralimpik Bilek Güreşi Avrupa şampiyonasında derece alarak, altın madalya kazandı.

Romanya’nın Başkenti Bükreş’te düzenlenen ve 26 ülkeden çok sayıda sporcunun yarıştığı Paralimpik Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanan Ocakoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi. 

Milli Sporcu Ocakoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın hakemlik yaptığı karşılaşmada Başkan Beyazgül ile bilek güreşi yaptı. Dostluğun kazandığı karşılaşmada Ocakoğlu’nun tebrik eden Başkan Canpolat ve Başkan Beyazgül, Ocakoğlu’na altın takarak ödüllendirdi.

Canpolat, “26 ülkenin katıldığı, Romanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında bilek güreşi olarak geldi. İşte Osmanlı torunu, Osmanlı ocağında yetişmiş bir kardeşimiz, inşallah hep birlikte böyle birlik ve beraberlik halinde biz Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan kardeşler olarak hep birlikte inandık mı başaramayacağımız herhangi bir şey yoktur. Abdulsamet Ocakoğlu kardeşimi, ailesini şahsımda tebrik ediyorum. Kendisi de İnşallah güzel öğrenciler yetiştirip hep birlikte Şanlıurfa’mızın adını daha yükseklerde, bayrağımızı daha yükseklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

BEYAZGÜL: 84 MİLYON İNSANIMIZ GURURLA İZLİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ise, “Tabi ki ülkemizin gururu aynı zamanda, Urfa’mızın gururu. Bundan bir müddet önce biz göreve başladığımızda belediye başkanlarımızla Urfa’dan çok şampiyonlar çıkacak diyorduk. İşte şampiyonlar birer birer gelmeye başladı. Şimdi kendisinden beklediğimiz dünya şampiyonluğu. Tabi ki orada bayrağımızın göndere çekilmesi ve sporcumuzun kürsüye çıkması inanılmaz güzel bir duygu, 84 milyon insanımız gururla izliyor, heyecanla bekliyor.

HABERLER  Şanlıurfa'da su zammı gündemde!

Biz şimdi çalışmalarında kendisine başarılar diliyoruz. Yeni şampiyonlar için de ev sahipliğimize devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Büyük bir gurur yaşattığını belirten Abdulsamet Ocakoğlu, “Romanya’nın Bükreş kentinde gerçekleştirdik, Avrupa şampiyonasına 26 ülke katılmıştı. Orada Avrupa Şampiyonu olduk. Bayrağımızı göndere çektik. İstiklal Marşımızı okuttuk. Tarif edilemez bir duygu, orada 26 ülke hepsi ayağı kalkıp marşımızı dinledi. Çok mutlu oldum, gururlandım. İnşallah hedefim şimdi Dünya şampiyonası, dünya şampiyonu olmak’’ sözlerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.