enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3594
EURO
34,9694
ALTIN
2.324,95
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Harran’da doğalgaz için ilk kazma vuruldu

Harran’da doğalgaz için ilk kazma vuruldu

Harran’da doğalgaz için ilk kazma vuruldu
28.05.2022 06:47
0
A+
A-

Harran’da doğalgaz çalışmaları için ilk kazma Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un katılımıyla vuruldu.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesi uzun yıllardır hayalini kurduğu doğalgaza kısa zamanda kavuşacak. Tarih, tarım, turizm gibi birçok önemli değere sahip medeniyetlerin beşiği Harran ilçesinde vatandaşların yıllardır beklediği doğalgaz’ da ilk kazma Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un katılımıyla vuruldu.

Harranlıların 2022 yılında aşlarının doğalgaz ile pişeceğinin müjdesi verildi.

Verilen vaatleri yerine getirmenin huzurunu bir kez daha yaşadıklarını belirten Özyavuz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“2022 yılı Harranlı hemşerilerimiz için Harranlı kardeşlerimiz için aşının doğalgazla pişeceği bir yıl olacak. Bugün Harran’ımızda büyük bir projeye daha imza attık ve Harran’ımızı doğalgazla buluşturuyoruz. Doğalgaz çalışmalarımıza bugün cuma günü bismillah diyerek, ilk kazmayı vurduk. Harran’ımızda bir yandan içme su şebekesinin yenileme mutluluğunu yaşarken, diğer tarafta da Harranlı hemşerilerimizi doğalgazla buluşturduğumuz için sevincimiz ikiye katlandı. Harran’ımız için gece gündüz demeden Belediyemizin bütün imkanlarını ve bütün enerjimizi harcayarak, Harranlı vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Harran’ımızda her geçen gün yeni bir proje ile yeni bir bakış açısı ile Harran’ımızı yeniden inşa etmeye devam edeceğiz. Ben buradan bizlere gönül veren bizleri destekleyen her zaman yanımızda dik duran Harranlı hemşerilerime teşekkürü yinelemek istiyorum. Harranlı hemşerilerimiz için canımız pahasına, canımız kanımız Harran’ımız diyerek, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Biz gücümüzü Harran halkımızdan alıyoruz. Harran halkımız yanımızda durduğu sürece Harran’ımızı her gün bir üst seviyeye taşımak için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Eğitimde, sağlıkta, kültürde ve turizmde her geçen gün Harran’ımız için yeni bir başlangıç olacaktır”

HABERLER  Bakan Özer'in Eşi Urfa'daki Okulları Ziyaret Etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.