enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzu açılıyor

Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzu açılıyor

Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzu açılıyor
29.05.2022 10:56
0
A+
A-

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete sunulması için son hazırlıkların yapıldığı yarı olimpik yüzme havuzu ilerleyen günlerde hizmete açılacak.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eyyüp Cenap Gülpınar Yüzme Havuzu’nun açılış tarihini açıkladı. Yüzme havuzdaki çalışmayı inceleyen Mehmet Kuş, “Havuz, haziranda Eyyübiye ve Şanlıurfa’nın hizmetine sunulacak.” dedi.

Toplam bin 200 metrekare kapalı alana sahip yarı olimpik yüzme havuzundaki döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, “Seçildiğimiz günden bu yana Eyyübiyeli kardeşlerimize, Şanlıurfalı hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimize, evlatlarımıza yarı olimpik yüzme havuzu sözümüz vardı. Geçen yıl temelini atmıştık. Şu anda tamamlanmak üzere. Teknik ekibimizle incelemelerde bulunduk, yüzde 99 bitirmiş durumdayız. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde değerli kardeşlerimizle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Şimdiden gençlerimize, evlatlarımıza yarı olimpik yüzme havuzumuz hayırlı olsun. Eyyübiye her şeye değer, yüzme havuzumuz da Eyyübiye’ye bir değer” diye konuştu.

YÜZME HAVUZU HAKKINDA BİLGİ

Eyyübiye Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzu, Muradiye Mahallesinde yer alıyor. Tesiste, yarı olimpik steril havuz, soyunma odaları, duş, bekleme salonu gibi müştemilatlar bulunuyor. Engelli vatandaşların da kullanımına uygun inşa edilen havuz, haziranda Eyyübiye ve Şanlıurfa’nın hizmetine sunulacak.

HABERLER  Hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.