enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Urfa’da AK Parti’den ‘Çevre Haftası’ etkinliği

Urfa’da AK Parti’den ‘Çevre Haftası’ etkinliği

Urfa’da AK Parti’den ‘Çevre Haftası’ etkinliği
04.06.2022 11:37
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, “Türkiye Çevre Haftası” etkinliği çerçevesinde Balıklıgöl Platosunda bir araya geldi.

Balıklıgöl Platosunda gerçekleştirilen etkinliğe; AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Halil Eşiyok, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, Kadın Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Ayşe Aydın ve teşkilat mensupları katıldı.

Dünya Çevre Günü nedeniyle AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı düzenlediği ortak basın açıklaması yaptı. Şanlıurfa’da da basın açıklamasını AK Parti Şanlıurfa Çevre Şehir ve Kültür’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Serdar İzol yaptı.

İzol, Dünya Çevre Günü’nün, 1972 yılından bu yana, her yıl 5 Haziran tarihinde, çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık oluşturulması amacıyla kutlandığını belirterek, “Bu yıl ise, 1-7 Haziran haftası  Cumhurbaşkanı’mızın imzasıyla ‘Türkiye Çevre Haftası’ olarak ilan edilmiştir. Bu sayede yalnız bir gün değil bir hafta boyunca tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle çevrenin önemini anlatarak, bu alanda yapılan çalışmaları paylaşarak hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Bu karar dolayısıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

İZOL: ŞEHİRLERİMİZ ÇEVRE BİLİNCİNDE BİRBİRLERİYLE YARIŞMAKTADIR

Çevreye bütüncül bir bakış açısıyla yaklaştıklarını belirten İzol, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Şehirlerimizin uzun yıllar süregelen pek çok çevresel sorununa acil çözümler üretirken, bir yandan da orta ve uzun vadeli hedeflerimizi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk. AK Parti belediyeciliği ile tanışan şehirlerimizde; çöp, çamur, çukur, bataklığa dönmüş su kaynakları, hava kirliliğinden nefes alınamayan şehir manzaraları artık tarihe karışmıştır. Şehirlerimiz artık Sıfır Atık’ı, Sıfır Atık Mavi’yi, Geleceğe Nefes’i, Millet Bahçeleri’ni, mavi bayraklı plajları, yenilenebilir ve temiz enerjiyi konuşmakta; bu kulvarlarda adeta birbirleriyle yarışmaktadır.”

HABERLER  Şanlıurfa'da resmi kurumlara gidecek olanlar dikkat Mesai saatleri değişti

“BİZİM İÇİN ÇEVRECİ OLMAK, MİLYARLARCA FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURMAKTIR”

Çevreci olmanın, çevreyi ve tabiatı korumaktan ve yaşatmaktan geçtiğini ifade eden İzol, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim için çevreci olmak; ülkemizin dört bir yanını milyarlarca fidanla buluşturmaktır. Bizim için çevreci olmak; vatandaşlarımızın doğayla iç içe vakit geçirmesini sağlayacak Millet Bahçeleri’ni hizmete sunmaktır. Bizim için çevreci olmak; elektrikli aracımız TOGG’u üretmek, Türkiye’nin iddiasını dünyaya duyurmaktır.

Bizim için çevreci olmak; atıkların çöpe atılamayacak kadar kıymetli olduğunu bilip Sıfır Atık Projesi’ni hayata geçirmektir. Bizim için çevreci olmak; atıksu arıtma tesislerini yurdun dört bir tarafında yaygınlaştırmaktır. Bizim için çevreci olmak; ülkemizi Yeşil Kalkınma Devrimi ile birlikte 2053 yılında Net Sıfır Emisyon hedefine ulaştırmak için çalışmaktır”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.