enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

İstanbul’da Eyyübiye Belediyesi’nin standı ilgi gördü

İstanbul’da Eyyübiye Belediyesi’nin standı ilgi gördü

İstanbul’da Eyyübiye Belediyesi’nin standı ilgi gördü
10.06.2022 12:13
0
A+
A-

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ne, Eyyübiye Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler damgasını vurdu.

Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak, İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalıları “Memleket Buluşmaları” etkinliğiyle bir araya getirmek ve hemşerilik bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen tanıtım günleri, büyükşehir ve ilçe belediyeleri, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile özel sektör işletmeleri tarafından organize edildi.

İstanbul Yenikapı’da 9 Haziran’da başlayıp, 12 Haziran’a kadar devam edecek etkinliklerin açılış törenine; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe belediye başkanları, Şanlıurfalı sanatçılar İbrahim Tatlıses, Zekeriya Ünlü ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış töreninde bir konuşma yaparak katılımcıları selamlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın, Eyyübiye’nin tanıtımı için benzer faaliyetlere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Etkinliğin ilk gününde “Ruha’dan Urfa’ya Eyyübiye’nin Ezeli Ezgileri” konseriyle sahne alan Münevver Özdemir ve Halil Altıngöz bir birinden güzel Şanlıurfa Türkülerini seslendirirken, konser alanını dolduran çok büyük bir topluluğa da çiğköfte ikram edildi.

Şanlıurfa konulu ödüllü bilgi yarışması, Şanlıurfa tanıtım filmleri sunumu onlarca farklı etkinliğe sahne olan Eyyübiye Belediyesi standı, katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Şanlıurfa konulu ödüllü bilgi yarışmasına katılan Vali Salih Ayhan, hem Eyyübiye’yi hem de Şanlıurfa’yı tanıtan yarışma programını beğendiğini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERLER  Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2024 Hac kontenjanı artırılması talebinde bulundu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.