enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Karaköprü’de vatandaşlar boş zamanlarını hobi kurslarında değerlendiriyor

Karaköprü’de vatandaşlar boş zamanlarını hobi kurslarında değerlendiriyor

Karaköprü’de vatandaşlar boş zamanlarını hobi kurslarında değerlendiriyor
17.06.2022 09:19
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi’nin vatandaşların boş zamanlarını değerlendirerek meslek öğrenmesi ve hobi edinmesi için açtığı kurslar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren KARAMEK (Karaköprü Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kültür merkezinde usta öğreticiler tarafından verilen; dikiş-nakış, resim, el sanatları ve halı dokuma gibi kurslara en çok ilgiyi kadınlar gösteriyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin katkılarıyla açılan kurslarda vatandaşlar giyim, dikiş-nakış, el sanatları ve halı dokuma gibi kurslarda yeni sanatlar ve meslekler öğrenerek hem boş zamanını değerlendiriyor hem de ürettikleri ürünlerden maddi kazanç elde ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’de vatandaşlardan çok kurs talebi aldıklarını ve bunu karşılamak için farklı yerlerde çeşitli kursları faaliyete geçirdiklerini getirerek, “KARAMEK projemizle birlik vatandaşlarımız gittikleri kurslarda hem boş zamanını değerlendirmiş oluyor hem de bir el becerisi mesleği öğrenmiş oluyor.

Usta öğreticilerimizle ve eğitim sınıflarımız, ekipmanlarımızla kursiyerlerimiz güzel zaman geçirerek meslek öğreniyorlar.  İnşallah bu kursların sayısını artırıp daha fazla vatandaşımızın, hanımların bunlardan yararlanmasını sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.

Kurslara katılan kursiyerler ve usta öğreticiler de kendilerine sağladıkları imkanlardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden veya 444 9 657 nolu Beyaz Masa biriminden bilgi alabilecek.

HABERLER  Siverek'te tarihi serap çeşmesi restore edilecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.